STB despre mesajele electorale care i-au stârnit indignarea lui Nicușor Dan: Sunt scrise de „o persoană de rea credință”

Redactor:
Lucreția Soare
STB despre mesajele electorale care i-au stârnit indignarea lui Nicușor Dan: Sunt scrise de „o persoană de rea credință”

Societatea de Transport Bucureşti anunţă că „o persoană de rea credinţă” a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă folosită în mod uzual pentru informaţii despre situaţii din trafic şi apreciază că este vorba despre „un gest condamnabil”. Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat miercuri într-o conferință de presă că sindicatul Societăţii de Transport Bucureşti ar fi transmis angajaţilor mesaje în care se vorbeşte despre tăierea subvenţiei, iar oamenii sunt îndemnaţi să „voteze cu cel care a dat, nu cu cel care promite” și să „nu voteze cu creierul”.

„Referitor la informaţiile care circulă în mediul online, cu privire la o imagine cu o tablă din Autobaza Militari pe care erau scrise mesaje electorale, Societatea de Transport Bucureşti STB SA face următoarele precizări: O persoană de rea credinţă a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă care, în mod uzual, este folosită pentru a afişa informaţii despre situaţii din trafic sau, după caz, programul de funcţionare al casieriilor”, reiese dintr-un comunicat transmis de Primăria Capitalei citat de Agerpres.

STB: Este vorba despre un gest condamnabil al unui unui angajat al Societăţii

„Societatea de Transport Bucureşti se delimitează de astfel de situaţii şi consideră că este vorba despre un gest condamnabil al unui unui angajat al Societăţii, realizat cu unicul scop de a oferi muniţie unui candidat la Primăria Capitalei şi de a denigra munca şi eforturile colegilor săi. Ne exprimăm regretul că s-a ajuns la un astfel de nivel în campania electorală, iar salariaţii sunt puşi unii împotriva altora, când de fapt toţi aceştia au un obiectiv comun – acela de a asigura un transport public de calitate pentru bucureşteni”, se mai arată în comunicat.

Nicușor Dan a declarat miercuri că vrea o dezbatere cu contracandidații săi pentru a „dezamorsa minciunile” cu privire la intenția sa de a tăia subvenția STB

Deputatul Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a declarat miercuri că sindicatul Societăţii de Transport Bucureşti ar fi transmis angajaţilor STB mesaje în care se vorbeşte despre tăierea subvenţiei, iar oamenii sunt îndemnaţi să „nu voteze cu creierul”. Alături de el, s-a aflat o tablă cu mesaje, iar Nicuşor Dan a precizat că acestea au apărut „exact aşa”, în cursul zilei de miercuri, în autobaza STB din Militari.

Vedem astăzi folosirea sindicatului STB în alegerile de duminică. Acesta este un mesaj care a fost, sub diferite variante, transmis angajaţilor din STB de către sindicatul STB. (…) Se vorbeşte aici încă o dată despre tăierea subvenţiei. Nu am spus niciodată aşa ceva. Dimpotrivă, exact ei sunt cei care nu au plătit subvenţia şi exact din cauza lipsei acestei subvenţii, STB este în halul în care este azi. (…) Cum adică ‘Nu vota cu creierul?’ Cum adică, în 2020, să vii cu mesajul ‘Nu vota cu creierul’? Adică să de întorci la 1990, când minerii spuneau – şi o parte din bucureşteni, din păcate – ‘Noi muncim, noi nu gândim’. Mai mult de atât: ‘Burta simte foamea’. Adică un om este o burtă? La atât se reduce omul în 2020? ‘Votează cu cel ce ţi-a dat’. Adică bucureşteanul e unul care stă cu mâna întinsă şi vine un şef şi îi dă? Acesta este bucureşteanul în viziunea acestei administraţii? Nu, suntem în 2020. E vorba de demnitate”, a precizat miercuri Nicuşor Dan.

Gigi Becali a început cumpărăturile de Black Friday. Cinci transferuri dintr-o lovitură la FCSB. Roş-albaştrii...
Scandal monstru! Andra a cedat, după ce Măruţă a jignit-o în direct, la TV: „Ce...
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Antonescu! S-au văzut formele generoase în toată splendoarea lor
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Un fost premier, după atacurile din Franţa: ”Musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi”
O nouă variantă de coronavirus se răspândește în Europa. Medic: „Nu am văzut nicio variantă...
Scandal monstru! Andra a cedat, după ce Măruţă a jignit-o în direct, la TV: „Ce...
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Și-a FĂCUT o fotografie fix înainte să MOARĂ. Ți se ZBÂRLEȘTE pielea la ce a...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
BOMBĂ! Despărțire secretă în showbiz. Și-au spus ADIO după 16 ani de mariaj: ”Viața merge...
AJUTOARE DE COVID! Klaus Iohannis, veste excelentă de ultimă oră! Cine va primi bani
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De unde vin produsele vândute de magazinele Lidl in România ?
Cristian Daminuță, îngenunchiat de durere! ”M-ai părăsit azi și mi-ai rupt sufletul”
Inchide