Dan Barna, după ce a votat la Sibiu: Nu s-a câștigat încă nimic, n-am pierdut nimic! Mergeți la vot să putem să avem un rezultat pentru care copiii noștri să ne mulțumească – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Dan Barna, după ce a votat la Sibiu: Nu s-a câștigat încă nimic, n-am pierdut nimic! Mergeți la vot să putem să avem un rezultat pentru care copiii noștri să ne mulțumească – VIDEO
Dan Barna, după ce a votat la Sibiu: Nu s-a câștigat încă nimic, n-am pierdut nimic! Mergeți la vot să putem să avem un rezultat pentru care copiii noștri să ne mulțumească / Sursă FOTO: Dan Barna - Facebook

Dan Barna, președintele USR, îi îndeamnă pe toți cetățenii să iasă la vot, punctând faptul că de acest lucru depinde viitorul țării și cel al copiilor și precizând că „dacă nu am participat la vot, nu avem ce comenta în următorii ani indiferent de ce s-ar întâmpla în oricare dintre orașe”. 

Dan Barna a transmis un mesaj video pe facebook, după ce a votat la Sibiu, încurajându-i pe oameni să iasă la vot pentru a-și decide viitorul.

Dan Barna: „Câteva sute de voturi vor decide ce fel de Capitală vom avea pentru următorii patru ani”

„Nu s-a câștigat nimic, nu s-a pierdut nimic. Trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd și despre care nu pot să vorbesc, evident, dar toate arată că în București, peste tot, lupta e foarte strânsă. De aceea, ideea că vi se pare vouă că lucrurile s-au rezolvat și că dacă ați fost să votați… nu e suficientă. Mobilizați-vă pe toate canalele de care dispuneți. Luați-vă telefonul, luați ultimele 20 de apeluri, sunați-vă prietenii și întrebați-i dacă au fost la vot. Dacă mergeți pe stradă sau ieșiți undeva întrebați-i pe oamenii din jurul vostru dacă au ieșit la vot și dacă nu au făcut-o încurajați-i să meargă să voteze. Va fi o luptă care se va decide într-un număr foarte mic de voturi, probabil între niște sute sau maxim mii de voturi, dar câteva sute de voturi vor decide ce fel de Capitală vom avea pentru următorii patru ani. De aceea e important să mergeți să votați. Dacă votăm cât mai mulți vom avea acei primari și acei consilieri pe care îi merităm și care merită să conducă Bucureștiul. Trebuie să ne mobilizăm în minutele și orele următoare cu toate resursele.

Nu s-a câștigat încă nimic, n-am pierdut nimic. E important lucru acesta și de aceea vă cer să vă mobilizați în orele care urmează cu toate resursele voastre – lista de oameni din apeluri de telefon, sunați-i și întrebați-i, peste tot pe unde ieșiți, mobilizați-vă, colegii pe grupurile interne pe care le aveam, transmiteți-le mesaje să își ia toți oamenii din cercul apropiat și să îi care fără comentarii să voteze. E important să avem o prezență foarte bună deoarece o prezență foarte bună dă șansa acestui oraș, și tuturor orașelor de fapt, să avem oameni în care avem fiecare dintre noi încredere. Mergeți la vot! E o miză importantă! Pentru ca la ora 21 sau după, pentru că înțeleg că sunt în continuare cozi, să putem să avem un rezultat pentru care copiii noștri să ne mulțumească. Lăsați orice fel scuză, de argument… mergeți și votați. Ăsta e un mesaj foarte clar, foarte direct, nu mai avem nicio scuză. Dacă nu am participat la vot, nu avem ce comenta în următorii ani indiferent de ce s-ar întâmpla în oricare dintre orașe.

Mergeți și votați! Simplu, clar. Luați-vă prietenii. Și după ce o faceți duceți-i pe toți oamenii pe care îi cunoașteți și la care puteți ajunge cu un mesaj, convingeți-i să voteze dacă nu au făcut. Împreună noi, ca cetățeni, în București, în sectoare, în toate orașele, împreună pputem să facem bine această țară. (…) Contez pe dumneavoastră. Nu e nimic clarificat, nu e nicio victorie obținută la momentul ăsta. Tocmai din acest motiv vă transmit acest mesaj cu toată seriozitatea și cu toată grija. Trebuie să mergem la vot. (…) Împreună putem să facem un rezultat din care pe urmă putem respira cu toții pe mai departe”, a îndemnat Dan Barna pe Facebook.

E groasă. Haideți la Vot. O zi cât următorii patru ani.

Publicată de Dan Barna pe Duminică, 27 septembrie 2020

Prezența la vot în pandemie, foarte aproape de cea înregistrată acum patru ani. Bucureștenii s-au mobilizat chiar mai bine

La ora 13:05, prezența la alegerile locale derulate în plină pandemie de COVID-19 și cu multe reguli impuse pentru a preveni răspândirea virusului, trecuse de pragul de 20%, cu doar un procent mai puțin decât cea reportată de Biroulu Electoral Central la scrutinul pentru desemnarea reprezentanților în administrațiile locale.

Prezența la vot la nivel național la ora 13.05 era de 20,24%, în creștere față de 19,78% înregistrată la ora 13.00. La ora 13:00 în București, și-au exprimat opțiunile 15,33% dintre votanți. Pentru prima oară, Teleorman (26,74%) nu mai era cel mai activ județ la urne, fiind detronat de Olt (26,75%).

Procentele sunt similare cu cele de la ora 13:00 înregistrate la alegerile locale din 2016, la nivel național, și chiar mai mari față de cele raportate atunci în Capitală.

Gigi Becali a început cumpărăturile de Black Friday. Cinci transferuri dintr-o lovitură la FCSB. Roş-albaştrii...
Scandal monstru! Andra a cedat, după ce Măruţă a jignit-o în direct, la TV: „Ce...
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Antonescu! S-au văzut formele generoase în toată splendoarea lor
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Un fost premier, după atacurile din Franţa: ”Musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi”
O nouă variantă de coronavirus se răspândește în Europa. Medic: „Nu am văzut nicio variantă...
Scandal monstru! Andra a cedat, după ce Măruţă a jignit-o în direct, la TV: „Ce...
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Și-a FĂCUT o fotografie fix înainte să MOARĂ. Ți se ZBÂRLEȘTE pielea la ce a...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
BOMBĂ! Despărțire secretă în showbiz. Și-au spus ADIO după 16 ani de mariaj: ”Viața merge...
AJUTOARE DE COVID! Klaus Iohannis, veste excelentă de ultimă oră! Cine va primi bani
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De unde vin produsele vândute de magazinele Lidl in România ?
Maria Ilioiu, de nerecunoscut! A renunțat de tot la părul roșcat
Inchide