Gabriela Firea își anunță „aliatul” la dezbaterea cu Nicușor Dan: Ras, tuns, frezat! Că doar iese în lume – FOTO

Gabriela Firea își anunță „aliatul” la dezbaterea cu Nicușor Dan: Ras, tuns, frezat! Că doar iese în lume - FOTO
Gabriela Firea, în vizită la noul centru pentru victimele violenței domestice: „Avem și un program unic în țară” (VIDEO) Sursă FOTO: Gabriela Firea - Facebook
Publicat: 15/09/2020, 17:09
Actualizat: 15/09/2020, 17:12

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat cu cine vrea să vină la dezbaterea cu Nicușor Dan, contracandidatul său la conducerea Bucureștiului.

În fapt, Gabriela Firea i-a răspuns ironic lui Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei susținut d ePNL și USR-PLUS, în ceea ce privește invitația acestuia la o dezbatere electorală față în față.

Actualul primar a anunțat că va veni la dezbatere Billy, cățelul ei, după ce a scris pe Facebook – „candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Câine! Interlopul din parc”, făcând referire la afaceristul Mihai Mitrache.

Gabriela Firea își anunță „aliatul” la dezbaterea cu Nicușor Dan

„Abia aştept dezbaterile de săptămâna viitoare! În patru, trei, doi, cât şi cum vor dori! Nu uitaţi, televiziunea e prima mea dragoste profesională! De obicei, sunt invitaţi susţinători. Să vină fiecare cu cine vrea, cu apropiaţi. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Câine! Interlopul din parc! Vin şi eu Billy! Ras, tuns, frezat! Că doar iese în lume!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Recent, Nicușor Dan a acceptat invitația de a participa la o dezbatere față în față pe 23 septembrie, la Realitate PLUS, cu Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Municipiului București.

Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare!? In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 15 septembrie 2020

Nicușor Dan, acuzat de „pactul” cu mafia imobiliară

Modul în care candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, își folosește influența de activist, consolidată cu experiența în poziția de consilier general, este din ce în ce mai contestat în spațiul public, unde apar documente și informații surprinzătoare despre intervenții în cauze controversate. Astfel, Nicușor Dan ar fi intervenit să protejeze interesele de afaceri ale lui Mihai Mitrache, atunci când Primăria Sectorului 4 i-a demolat clădirea ridicată ilegal în „Orășelul Copiilor”, unde și-a făcut și buletinul ilegal, pe domeniul public, scrie cetateanul.net.

Nicușor Dan și asociația pe care o conduce, „Salvați Bucureștiul”, au intervenit în procesul în care Mitrache a dat în judecată Primăria Sectorului 4, demers care contrastează puternic cu scopul declarat al asociației, acela de a proteja spațiile verzi și integritatea arhitecturală a Bucureștiului.

Nicușor Dan susține că restaurantul ridicat ilegal pe domeniul public a fost demolat de autorități abuziv, iar „Orășelul Copiilor” a fost inclus ilegal în domeniul public al Municipiului București.

În acțiunea de intervenție, Nicușor Dan a invocat că imobilul ridicat ilegal pe domeniul public a fost demolat de autorități… abuziv, iar „Orășelul Copiilor” a fost inclus ilegal în domeniul public al Municipiului București.

Nicușor Dan anunță că o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie: „Am atins o caracatiță de interese”

Ulterior, Nicușor Dan a anunțat că va intenta proces civil împotriva Gabrielei Firea, pentru calomnie. Candidatul susținut de PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei susține că actualul primar general a mințit când a spus despre el că a luat bani de la cetățeni pentru a-I ajuta în diferite chestiuni.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmaţii calomnioase primarului PSD în funcţie Gabriela Firea, care a spus explicit că am luat bani pentru a ajuta cetăţenii în diferite chestiuni. E o afirmaţie mincinoasă pentru care trebuie să răspundă. Eu pricep că nu poată să înţeleagă că nu e în sistemul ei de valori că cineva poată să doneze bani, dar când faci afirmaţii mincinoase despre cineva, trebuie să plăteşti, pentru că am obligaţia de a-mi apăra reputaţia mea şi a celor din USB care au făcut voluntaria atâţia ani de zie şi de a apăra publicul de dejecţii în spaţiul public”, a declarat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă.