Măicuțe din Agapia, duse la vot de fiul unui candidat: Două persoane au fost băgate în portbagaj! – VIDEO

Măicuțe din Agapia, duse la vot de fiul unui candidat: Două persoane au fost băgate în portbagaj! - VIDEO
Măicuțe din Agapia, duse la vot de fiul unui candidat: Două persoane au fost băgate în portbagaj! / Sursă FOTO: captură YouTube
Publicat: 27/09/2020, 18:25
Actualizat: 27/09/2020, 18:26

Scene incredibile într-un sat din Neamț unde măciuțele și preotul de la o mănăstire sunt duși la secția de votare de fiul unui candidat. Imaginile video spun totul – Una dintre măicuțe este chiar revoltată că unul dintre contracandidații celui pe care probabil îl va vota o filmează!

Se pare că imaginile au fost surprinse de un candidat la primăria Agapia, Toma Daniel, potrivit mesagerulneamt.ro.

Măicuțe din Agapia, duse la vot de fiul unui candidat

Măicuțele au fost transportate de-a valma la vot, două persoane chiar fiind băgate în portbagaj întrucât nu mai aveau loc pe scaune. În autoturism, pe lângă șofer, au mai fost 6 persoane.

Fiul contracandidatului încalcă legea transportând electoratul la secția de votare arondată zonei respective. Măicuțele se scuză spunând că nu aveau cu ce mașină să vină la secția de votare, ia runa dintre ele chiar îl acuză pe Toma Daniel că „umblă aiurea” și îi transmite „să îi fie rușine!”.

Ofereau bani alegătorilor să voteze cu un anumit candidat! Mită și amenințări la Tecuci, polițiștii au intervenit de urgență

Mită și amenințări la Tecuci, acolo unde două persoane au fost reținute după ce ofereau bani alegătorilor să voteze cu un anumit candidat din localitate. Polițiștii au intervenit de urgență, deschizând un dosar penal în acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi informează că două persoane din Tecuci sunt cercetate penal pentru coruperea alegătorilor şi ameninţare, după ce ar fi oferit bani pentru un vot acordat unui anumit candidat la primăria din localitate.

Mită dată la o terasă din oraș

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că, la o terasă din oraş, două persoane oferă sume de bani pentru a determina alegătorii sa voteze cu un anumit candidat la funcţia de primar.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale şi a identificat atât apelantul, cât şi pe cele două persoane bănuite că ar fi oferit bani.

Dosar penal pentru coruperea alegătorilor

Atât acestea, cât şi martorii identificaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de coruperea alegătorilor şi ameninţare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase