ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Candidat PNL, amendat cu 4.500 lei pentru campanie electorală în ziua votului!

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Candidat PNL, amendat cu 4.500 lei pentru campanie electorală în ziua votului!
ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Candidat PNL, amendat cu 4500 lei pentru campanie electorală în ziua votului!
Publicat: 06/12/2020, 13:30
Actualizat: 06/12/2020, 13:39

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Un candidat PNL din județul Dâmboviţa a fost amendat cu suma de 4.500 de lei pentru continuarea campaniei electorale în afara perioadei prevăzută de lege.

Concret, informează IPJ Dâmboviţa, politicianul liberal își făcea campanie pe Facebook duminică, 6 decembrie, în ziua votului!

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Candidatul PNL, „turnat” de rivalii de la PSD Dâmbovița

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au efectuat verificări cu privire la informaţiile transmise printr-un comunicat de presă al unui partid politic, referitor la faptul că un candidat al unei formaţiuni politice a continuat propaganda electorală, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 4.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Este vorba despre un candidat PNL, iar sesizarea a fost făcută de către reprezentanţii PSD Dâmboviţa, care au reclamat că politicianul liberal a postat pe Facebook un clip electoral.

IPJ Dâmboviţa precizează că a mai fost dată o amendă de 4.500 de lei unui bărbat, tot pentru continuarea campaniei electorale. De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor, după ce o femeie a sesizat că o persoană din localitatea Vişina oferă alimente alegătorilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase