ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Motivul pentru care Ion Iliescu nu a mai votat / Anunțul Ninei Iliescu: „Am făcut testul și…”

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Motivul pentru care Ion Iliescu nu a mai votat / Anunțul Ninei Iliescu: „Am făcut testul și...”
Ion Iliescu / FOTO - Mediafax Foto
Publicat: 06/12/2020, 11:32
Actualizat: 06/12/2020, 11:38

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ion Iliescu nu a votat la alegerile parlamentare, iar soția sa spune că decizia a fost luată chiar de fostul președinte al României, despre care s-a vehiculat că ar fi avut COVID-19!

Ei bine, se pare că Ion Iliescu nu a avut coronavirus, dar asta nu înseamnă că iese din casă ori de câte ori are ocazia, scrie capital.ro.

Soția sa, Nina Iliescu, a vorbit la Realitatea despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu, inclusiv despre motivul pentru care fostul președinte nu a mai votat nici măcar la urna mobilă.

„Șefa secției de votare a avut COVID-19”

Nina Iliescu a spus că au ieșit din casă doar pentru chestiunile de maximă necesitate. Totodată, se pare că șefa secție de votare de unde cei doi cereau urna mobilă a fost infectată cu noul coronavirus, așa că familia Iliescu a preferat să spună „pas” acestui scrutin!

„Se simte bine, suntem acasa, suntem in ordine. Vineri a și ieșit din casă de trei ori că a trebuit să meargă la medicul stomatolog, să-și repare o măsea.

Nuu, nu , nu avem coronavirus, am facut testul si nu avem. Nu am cerut urna mobila de data asta. (…) Și după aia am constatat ca sefa sectiei respective a avut coronavirus si de regula șefa venea cu urna. Și am zis să ne învățăm minte, nu mai cerem.

În general nu am iesit, nu am iesit, dar am avut….avem si un ajutor in gospodarie. De 4 ori pe saptamana, o zi pe saptamana facem curatenie generala cu ajutorul unei firme care trimite 2 doamne, nici ele nu au, nici noi nu avem. Baietii de la SPP intotdeauna intra cu masca si se dezinfectează pe mâini.

Cu sanatatea ca la 90 de ani, cand o sa ajungeti la 90 de ani o sa va aduceti aminte cum am fost eu.”, a spus Nina Iliescu.

Iliescu își pierde certificatul de Revoluționar

Ion Iliescu primește însă o lovitură grea! În urma unei petiții se cere retragerea certificatului de Revoluționar cu Merite Deosebite al „inculpatului pentru crime împotriva umanității, Ion ILIESCU”. Informația a fost transmisă de cei de la declic.ro.

„În decembrie și din păcate doar atunci, o mare parte din opinia publică sesizează din nou faptul că dosarele istorice, printre care Dosarul Revoluției, nu au fost soluționate, deși iată că au trecut 31 de ani de la masacrul din 1989 orchestrat de comuniști și de eșalonul doi de comuniști care se intitulau după fuga dictatorului Nicolae Ceaușescu drept feseniști, moment în care au preluat puterea în frunte cu Ion Iliescu (fost membru de marcă al PCR).

Întrucât justiția se mișcă în continuare cu lentoare vădită, considerăm că o minimă reparație morală ar fi reprezentată de retragerea certificatului de Revoluționar cu Merite Deosebite al inculpatului pentru crime împotriva umanității Ion Iliescu.

Ion Iliescu este judecat pentru peste o mie de crime care s-au comis după fuga dictatorului Nicolae Ceaușescu, atunci când eșalonul doi de comuniști a preluat puterea”, sunt argumentele pentru care se doreşte retragerea certificatului lui Iliescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping