Dan Bittman, încă un atac la adresa lui Klaus Iohannis: “Absenteismul la alegeri a venit din vina lui. A spus tot fel de năzdrăvănii, iar oamenii s-au speriat!”

Dan Bittman, încă un atac la adresa lui Klaus Iohannis: “Absenteismul la alegeri a venit din vina lui. A spus tot fel de năzdrăvănii, iar oamenii s-au speriat!”
Dan Bittman, încă un atac la adresa lui Klaus Iohannis: “Absenteismul la alegeri a venit din vina lui. A spus tot fel de năzdrăvănii, iar oamenii s-au speriat!”
Publicat: 13/12/2020, 10:46
Actualizat: 13/12/2020, 10:48

Dan Bittman este de părere că pentru prezența slabă la alegerile parlamentare trebuie tras la răspundere președintele României, Klaus Iohannis, dar și reprezentanții Guvernului care au speriat populația cu restricțiile impuse în ultime perioadă.

Solistul trupei Holograf susține că oamenii au preferat să rămână în casă, în loc să meargă la vot, îngrijorați că ar putea contracta COVID-19.

Anul ăsta, nu am vrut să ratez votul. Eu chiar am spus că vor scădea în perioada alegerilor, dar să ştiţi că absenteismul a venit din vina celor care ne-au speriat atât de mult în luna premergătoare, pentru că, dacă nu apărea preşedintele zi de zi, seară de seară, să ne spună tot felul de năzdrăvănii, sau primul-ministru, sau toţi cei reponsabili, domnul Arafat, şi aşa mai departe.

Oamenii nu ar fi fost atât de speriaţi. Eu înţeleg că mulţi au preferat să stea în casă de frica de a nu lua virusul. Degeaba scad cifrele cu două-trei zile înainte de alegeri. Timp de o lună ţi s-a activat în minte că e destul de groasă treaba, şi atunci să nu ne mire absenteismul. Asta o spun pentru cei care se miră de rezultate, sau se miră de absenteism”, a spus Dan Bittman, potrivit bugetul.ro.

Dan Bittman: “De un an de zile asist la o grămadă de lucruri neobişnuite. La ce sunt bune guvernele?”

Dan Bittman mai precizează că a început să se învețe cu restricțiile impuse de autorități, deși i se pare totul neobișnuit. Totodată, aristul nu înțelege utilitatea unui guvern.

Nu mă mai miră nimic! De un an de zile asist la o grămadă de lucruri neobişnuite. Încep să mă obişnuiesc şi eu cu ele, dar mi se pare ciudat. Vă întreb şi pe dumneavoastră: Nu vi se pare ciudat că am ajuns să votăm nişte guverne şi nişte guvernani, după care începem în instanţe, sau să ieşim în stradă să ne luptăm cu aceste guverne? Adică, ce rost are să mai votăm dacă știm din start, că vine pandemia peste noi, că măsurile luate sunt proaste și acum trebuie să intrăm în instanțe și să ne judecăm. La ce sunt bune guvernele? Iertați-mă că vă întreb, dar eu pun problema mai adânc”, a mai spus artistul.

“Aceste măsuri sunt luate împotriva bunului mers al vieții”

Dan Bittman se teme că în următorii ani românii ar putea asista la niște schimbări de situație grave, mai ales că în oprinia lui, în prezent, democrația este pusă sub semnul întrebării.

Am senzația că deja, dacă tot e pusă sub semnul întrebării democrația, am putea să asistăm în următorii ani la niște schimbări de situație absolut grave. Aceste măsuri sunt luate împotriva bunului mers al vieții, pentru că, de aia se fac acuma cozi, de aia o să se spună, a, păi, ați ieșit, v-ați îmbulzit în magazine, de aia aveți COVID în continuare, și atunci, toate măsurile astea sunt luate fără cap. Fără niciun fel de noimă. De fapt, asta mă deranjează cel mai mult, cât și de asta protestez așa liniștit, că nu e un protest violent”, a mai spus Dan Bittman, solistul trupei Holograf.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine