(P) Trucuri folosite de specialiști pentru amenajarea locuințelor mici

(P) Trucuri folosite de specialiști pentru amenajarea locuințelor mici
Publicat: 18/12/2014, 13:34
Actualizat: 18/12/2014, 13:41

BCR Banca pentru Locuințe oferă soluții avantajoase de finanțare pentru clienții care doresc să își renoveze și să își modernizeze locuințele, dar și pentru cei care vor să își cumpere o casă sau un teren. Clienții pot economisi lunar o sumă de bani, iar ulterior pot accesa mai multe variante de creditare, în funcție de nevoile pe care le au. În perioada de economisire, clienții care apelează la produsele BCR BPL se bucură de dobânda oferită de bancă, dar și de prima de la stat, în valoare de 25% din economiile făcute. Cuantumul acesteia poate ajunge până la cel mult 250 de euro (echivalent lei). Cele mai ieftine împrumuturi pornesc de la o dobândă anuală fixă de 4,44%.

Unul dintre cele mai noi trucuri folosite de experții în amenajări interioare pentru a da iluzia unei camere cât mai spațioase, indiferent de dimensiunile efective ale acesteia, este aplicarea unei fotografii pe unul dintre pereți. Fotografia poate să reprezinte, spre exemplu, un peisaj. Aceasta va da impresia de adâncime și vă va aduce natura mai aproape, chiar și atunci când nu aveți timp de o evadare în aer liber.

Culorile cu care sunt vopsiți pereții pot influența și ele percepția spațiului dintr-o cameră. Dacă vrei să dai impresia că livingul sau dormitorul este mai mare decât în realitate, tot ce trebuie să faci este să zugrăvești unul sau mai mai mulți pereți în culori deschise, precum albastru sau verde. Poți da iluzia de spațiu și vopsind un perete cu dungi verticale. Astfel, camera va părea mai înaltă.

Oglinzile sunt niște accesorii indispensabile atunci când vrei să transformi o cameră cu un efort minim. Poți monta o oglindă cu dimensiuni mari pe un perete, iar astfel vei crea impresia că spațiul este mai generos decât în realitate, grație luminii care se va reflecta din aceasta.

Poți obține același efect folosind trei surse de lumină. Una dintre acestea va fi fereastra. Restul surselor de lumină pot fi lămpi sau spoturi prinse în tavan sau pe un perete.

Obiectele de mobilier pe care le așezi într-o cameră trebuie să aibă dimensiunile potrivite. Dacă sunt prea mari sau prea multe, iar spațiul este restrâns, efectul creat va fi unul cu totul nedorit. Trebuie să optezi în camerele mici pentru puține piese de mobilier și pentru cât mai multe spații de depozitare suspendate pe pereți, fie că este vorba despre dulapuri sau despre polițe. Poți opta, totodată, pentru posibilitățile de depozitare multifuncționale care te ajută să faci „economie” de spațiu.

O soluție avantajoasă pentru finanțarea unor idei creative de modernizare a locuințelor o reprezintă sistemul de economisire-creditare oferit de BCR BPL. Românii care vor să își renoveze casele sau apartamentele pot apela la produsele băncii pentru a economisi, la o dobândă avantajoasă. Ei se pot bucura astfel și de o primă de la stat, în valoare de 25% din economiile făcute. BCR BpL a încasat integral Prima de la stat pentru anul 2013 și astfel până la sfârșitul sâptâmânii clienții BpL o vor primi în conturile de economisire.

Dacă la finalul perioadei de economisire constată că mai au nevoie de bani în plus, clienții BCR BPL pot accesa un credit ieftin în lei, cu dobânzi fixe, pornind de la 4,44% pe an.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”