Anthony Fauci anunță APOCALIPSA COVID! America trebuie să se aștepte la ce este mai rău!

Anthony Fauci anunță APOCALIPSA COVID! America trebuie să se aștepte la ce este mai rău!
Anthony Fauci anunță APOCALIPSA COVID! America trebuie să se aștepte la ce este mai rău! / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 25/01/2021, 10:21

Noua tulpină de coronavirus, cunoscută și ca „tulpina britanică”, este mult mai periculoasă decât s-a crezut inițial, susține dr. Anthony Fauci. În aceste condiții, autoritățile americane ar trebui să se aştepte la ce este mai rău, avertizează expertul-şef în boli infecţioase din SUA.

În privinţa unei tulpini diferite, care provine din Africa de Sud, Fauci a spus că vaccinurile par să fie mai puţin eficiente împotriva acesteia.

Anthony Fauci anunță APOCALIPSA COVID! „Trebuie să ne asumăm”

„Trebuie se ne asumăm acum că versiunea care circulă în special în Marea Britanie are o creştere a virulenţei, în special puterea virusului de a produce mai multe daune, inclusiv deces”, a precizat directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase într-o emisiune la postul de televiziune CBS.

Dr. Anthony Fauci a comentat noile descoperiri conform cărora tulpina britanică a virusului are o rată a mortalităţii cu 30% mai mare pentru persoanele de peste 60 de ani. „Este o creştere semnificativă”, a precizat Fauci, care a completat: „Vream să analizăm şi noi datele, dar avem toate motivele să le credem”.

În acelaşi timp, dr. Deborah Birx, fostă coordonatoare a campaniei Casei Albe împotriva coronavirusului, a făcut dezvăluiri în legătură cu atitudinea administraţiei Trump faţă de izbucnirea epidemiei: „Au fost oameni la Casa Albă care credeau cu certitudine că este vorba de o farsă. Informaţiile erau confuze la început, toată lumea a făcut interpretări pe baza a ce ştia”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase