Avertismentul lui Tăriceanu: Ce se va întâmpla în 2021: „Urmează pasul doi…”

Avertismentul lui Tăriceanu: Ce se va întâmpla în 2021: „Urmează pasul doi...”
DNA vrea acordul lui Iohannis pentru a-l urmări penal pe Tăriceanu!
Publicat: 24/11/2020, 06:45

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că profită de subiectul vaccinului anti-COVID pentru a face propagandă: „Manipularea nu se încheie aici! Urmează pasul 2, atunci când ne vor spune, direct sau prin intermediari, că vaccinul vine în România pentru că sunt ei nemți și au pile la UE!”.

„Azi, o nouă acțiune propagandistică a dlui Iohannis! Se numește vânzarea pielii ursului din pădure: capitolul vaccinul! Toți știm că el nu există încă, dar asta nu îl împiedică pe dl Iohannis să îl vândă în scop electoral! Pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie și ei nu au ce realizări să arate! Mai mult, îl administrează cu armata! Știți de ce? Tot pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie! Și să te afișezi cu armata dă bine la populație!”, a scris liderul ALDE, într-un mesaj postat luni pe Facebook.

Acuză o manipulare: „Urmează pasul doi…”

„Manipularea nu se încheie aici! Urmează pasul 2, atunci când ne vor spune, direct sau prin intermediari, că vaccinul vine în România pentru că sunt ei nemți și au pile la UE!

Sper că mai sunt mulți alți români care văd că tot acest spectacol ieftin de fum și petarde al dlui Iohannis este doar propagandă goală și ședințele lui inutile sunt menite doar să țină ocupată atenția publicului și a tăia altora accesul la media!

Tăriceanu: „Anul viitor, cel puțin la fel de greu ca 2020”

Oameni buni, acest vaccin o să apară la un moment dat, poate în primul trimestru a lui 2021, poate în al doilea. Doze puține, priorități pentru medici, armată, poliție, servicii, școli etc, normal! Deci, trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună!

De aceea, propunerea noastră este să testăm național, masiv și constant! Și să începem cu cei carantinati în comunitățile lor, cu elevii și cadrele didactice pentru a putea redeschide școlile. Și, când o veni vaccinul, o să-l considerăm o surpriză plăcută! Dar haideți să nu stăm cu mâinile în sân așteptând salvarea de la guvernul Iohannis-Orban, că ne-am cam lămurit!

P.S. V-ați gândit vreodată de ce este o pauză de 2-3 ore între momentul în care se termină întâlnirile dlui Iohannis și momentul în care acesta iese în conferință de presă? Nu doar pentru că urmărește ora de maximă audiență la TV, ci și pentru că atâta durează că cineva să-i scrie un text pe care dl Iohannis să-l recite de pe prompter la o oră de maximă audiență!”, a conchis Tăriceanu.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult