Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce poliția a spart petrecerea și a dat amenzi în localul unde cânta Adrian Minune

Publicat: 07/02/2021, 20:53

Bianca Drăgușanu are propria versiune referitor la participarea sa la petrecerea dintr-un local bucureștean, unde a cântat manelistul Adi Minune.

Poliția Capitalei au spart mai multe petreceri în acest weekend, printre care și unele de lux la care au participat vedete precum Alex Velea, Antonia, Bianca Drăgușanu, Puya, Adrian Copilul Minune și Andrei Versace, potrivit surselor GÂNDUL.RO. Vedetele, care nu au respectat măsurile de prevenție, nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea fizică, au fost amendate!

„Eu la ora 23.00 am plecat…”

Bianca a postat pe o rețea de socializare imagini filmate la petrecere, din care reiese că petrecăreții nu au respectat normele anti-COVID.

Aceasta infirmă însă că ar fi fost amendată de poliție și spune că a plecat din restaurant înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului.

Eu la ora 23 m-am ridicat şi am plecat. Nu ştiu la ce oră a ajuns poliţia. După cum am văzut, poliţia a venit însoţită de televiziuni. Am înţeles că s-au dat şi amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că (s-a spus că) nu se purtau măşti şi că nu era distanţare.

Eu am pus nişte imagini şi asta vreau să vă spun: că era distanţare. Aveam o masă între noi şi ceilalţi oameni iar măştile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au servit la masă nu au purtat măşti. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă.

„Mi se pare că se exagerează…”

Nu ştiu (câte persoane erau în local). Eram chiar la intrare, nu m-am plimbat, am stat circa 20 de minute în local. La ora 11 fix am părăsit localul. Probabil, chiar înainte să ajungă poliţia. Nu ştiu (dacă a rămas lume în local, în continuare).

Pot să vă spun că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au desfăşurat corespunzător. La 23 fix s-a închis muzica şi s-au aprins luminile, moment în care mi-am luat prietenii şi am plecat acasă. Mi se pare că lumea exagerează foarte mult, am auzit la un moment dat că am fost amendată”, a spus Drăguşanu într-o declaraţie telefonică la Antena 3.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult