Bill Gates trage un semnal de alarmă. „Aveți mare grijă!”. Omenirea, din nou în mare pericol!

Bill Gates trage un semnal de alarmă. „Aveți mare grijă!”. Omenirea, din nou în mare pericol!
Bill Gates trage un semnal de alarmă. „Aveți mare grijă!”. Omenirea, din nou în mare pericol! / Sursa FOTO: https://live.staticflickr.com
Publicat: 17/10/2020, 10:16

Bill Gates trage un semnal de alarmă și ne avertizează: „Aveți mare grijă!”. Să fie omenirea din nou în mare pericol? Se prea poate, din ce spune miliardarul, personaj extrem de implicat în toate schimbările majore produse în ultimii ani la nivel global.

Când Bill Gates spune că trebuie să avem mare grijă, înseamnă că ceva grav e pe punctul de a se întâmpla. De data aceasta, Bill Gates se referă la evoluția imediată a pandemiei Covid-19, despre care spune că ar putea intra pe un trend ascendent.

Bill Gates avertizează: ce pericol ne paște în iarna asta!

De fapt, părintele Microsoft nu face altceva decât să ducă mai departe mesajul multor medici specialiști, care se tem că în lunile de iarnă virusul SARS-CoV-2 ar putea produce ravagii în lumea întreagă.

Într-un interviu acordat Politico, Bill Gates spune că situația epidemiologică se va înrăutăți odată cu venirea anotimpului rece, nicidecum nu va cunoaște o îmbunătățire.

Temperaturile scad, afară devine tot mai frig, organismul se sensibilizează. Iată de ce numărul infectărilor va crește, pentru că oamenii vor sta mai mult în casă, la căldură. Iar acest lucru amplifică pericolul transmiterii virusului”, a îmcercat o explicație miliardarul american.

Pe de altă parte, Bill Gates susține că, atâta timp cât nu există un vaccin anti-Covid, răspândirea noului coronavirus poate fi încetinită doar dacă oamenii vor respecta măsurile preventive impuse de autorități. Adică, portul măștii, spălatul pe mâini, distanțarea fizică, evitarea unor adunări mai de oameni.

Fundația Bill&Melinda Gates a investit câteva zeci de milioane de dolari în dezvoltarea unui tratament împotriva Covid-19.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase