Cătălin Botezatu, după vindecarea de COVID-19: „Mi-a fost foarte frică”

Cătălin Botezatu, după vindecarea de COVID-19: „Mi-a fost foarte frică”
Cătălin Botezatu și-a dat seama că este bolnav de COVID-19 când i-a dispărut simțul mirosului / Sursă FOTO: Cătălin Botezatu - Facebook
Publicat: 17/04/2021, 21:41

Designerul român Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, a contractat virusul SARS-CoV-2, însă a avut o formă ușoară de boală.

Cătălin Botezatu s-a temut pentru viața lui după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 întrucât face parte din categoria persoanele cu risc. Acesta a suferit mai multe intervenții chirurcigale în trecut atât pentru montarea celor 5 stenturi la inimă, cât și din cauza cancerului.

Cătălin Botezatu a mărturisit că a fost bolnav de COVID-19

„Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică, pentru că nu știam cum reacționează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a declarat Cătălin Botezatu, la Metropola TV.

Celebrul designer Cătălin Botezatu a avut luni grele în ultima perioadă, fiind din nou operat de cancer, la o clinică din Turcia, în luna martie. Medicii s-au arătat optimiști în ceea ce privește recuperarea.

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Cătalin Botezatu a descoperit în 2019 că suferă de cancer la colon și a superit atunci prima intervenție chirurgicală. La vremea respectivă a postat un mesaj pe Facebook în care transmitea că a ajuns de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Ulterior a suferit mai multe operații.