Operat din nou de cancer, Cătălin Botezatu spune că și-a făcut testamentul!

Operat din nou de cancer, Cătălin Botezatu spune că și-a făcut testamentul!
Cătălin Botezatu / Facebook
Publicat: 13/03/2021, 09:45
Actualizat: 06/04/2021, 14:58

Celebrul designer Cătălin Botezatu a fost din nou operat de cancer, la o clinică din Turcia. Cătălin a fost diagnosticat în 2019 cu cancer la colon.

Cătălin Botezatu a fost din nou operat de cancer și susține că are deja și un testament. Totuși, medicii sunt foarte optimiști în ceea ce privește vindecarea lui.

„La viața mea am făcut niște donații enorme”

„La viața mea am făcut niște donații enorme. În momentul în care m-am supărat pe viață și pe tot, tot ce aveam, și am martori în sensul acesta, am donat. Aș lăsa (averea -n.r.) prietenilor buni, persoanelor pe care le iubesc”, a declarat Botezatul la Antena 3.

Cătalin Botezatu a descoperit în 2019 că suferă de cancer la colon și a superit atunci prima intervenție chirurgicală, potrivit sursei citate.

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în 2019

Cătălin Botezatu a postat atunci un mesaj pe Facebook în care a spus că a ajuns de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

„De la aeroport, direct la Sanador, unde am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După două zile de la operație, sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea”, a scris Botezatu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase