COVID-19 | Un fost producător de la Hollywood este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în închisoare

Redactor:
Gândul
COVID-19 | Un fost producător de la Hollywood este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în închisoare
Întrebări despre coronavirus / Sursă FOTO: Shutterstock (edit)

Fostul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein este infectat cu coronavirusul SARS CoV-2. Weinstein, în vârstă de 68 de ani, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală.

Fostul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„A fost testat pozitiv şi este pus în carantină”, a declarat o sursă pentru DailyMail.

Weinstein, care a împlinit 68 de ani joi, este izolat la închisoarea de maximă siguranţă Wende Correctional Facility din New York.

Weinstein a spus personalului penitenciar că a crezut că a contactat virusul atunci când a intrat în sistemul de închisoare de stat miercurea trecută, din penitenciarul Rikers Island cunoscută, unde mai mulţi deţinuţi sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Weinstein execută o pedeapsă de 23 de ani pentru viol şi agresiune sexuală. Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

Inchide