Dorel Săndesc, declarații emoționante după moartea lui Adi Bărar: “Toți spuneau că am mână bună la rockeri. Ultimul game s-a jucat pe terenul meu, dar l-am pierdut”

Redactor:
Răzvan Scarlat

Dorel Săndesc, vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie, a oferit declarații emoționante după decesul lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, cu care era bun prieten.

Infectat cu COVID-19, Adi Bărar a pierdut lupta pentru viață luni dimineață. Tristul anunț a fost făcut de colegii lui de trupă, pe Facebook. Durerat de dispariția artistului este și Dorel Săndesc, care avea o relația apropiată cu fondatorul Cargo.

Acest mare om, mare prieten al meu de mulți ani, ne-a părăsit azi. Este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii aproape complet și ulterior, toate organele și, în final, în ciuda tuturor eforturilor făcute, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației, a îngrijirilor, a pierdut lupta”, a declarat Dorel Săndesc, potrivit Digi24.

Dorel Săndescu: “Mulți ajung aici direct ca efect al prostiei”

În continuare, Dorel Săndesc a subliniat faptul că secțiile ATI din România sunt pline și că durerea este foarte mare pentru un medic atunci când un pacient își dă ultima suflare, doar din cauză că nu a respectat regulile sanitare impuse de autorități.

În secțiile ATI din România suntem în tranșee la un nivel maxim de foarte mult timp. Acum, situația chiar s-a agravat, nu mai avem locuri. Nu ai cum să nu trăiești mereu acest sentiment de durere, de revoltă, atâția oameni suferă și unii mor, și mulți ajung aici direct ca efect al prostiei și lipsei de înțelegere omenești care fac să nu se respecte niște reguli, singurele care au arătat că pot diminua numărul de victime”, a mai precizat medicul.

Mândru că l-a cunoscut pe Adi Bărar

Vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie regretă profund că nu i-a putut salva viața lui Adi Bărar, deși multă lume i-a spus, de-a lungul timpului, că are “mână bună la rockeri”.

Durerea e cu atât mai mare când pierzi un prieten apropiat. Ne facem prieteni mai ales dintre cei care au nevoie de îngrijirea noastră și scapă, și ei rămân prieteni pe viață. Așa s-a întâmplat la un moment dat cu Adi Bărar. Toți spuneau că am mână bună la rockeri, i-am ajutat când a fost nevoie. Cât de fericiți am fost să ne vedem pe terenul lor, numai pe terenul lor.

De data asta n-am reușit să îl ajutăm pe Adi să depășească această încercare. Din păcate, ultimul game s-a jucat aici, pe terenul meu, și l-am pierdut”, a spus Săndesc.

În final, Doresc Săndesc s-a declarat impresionat de personalitatea lui Adi Bărar, om care l-a inspirat din toate punctele de vedere.

Când am făcut primele cântări dedicate secției ATI, el m-a stimulat să facem ceva măreț cum spunea el, am reușit să facem la Timișoara un concert umanitar cu Cargo și Iris. Cât de fericit a fost să facem aceste lucruri împreună”, și-a amintit Dorel Săndesc.

ŞOC! 3 fotbalişti de naţională au chemat o actriţă XXX şi au pus-o să plătească...
Andreea Antonescu își acuză colegul de la Survivor de hărțuire sexuală: 'Mi-a cerut să mă...
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre...
SOC! Oana Roman a dat cărţile pe faţă! Cine este bărbatul care o face să...
Sorana Cîrstea a întors toate privirile la petrecerea de ziua ei de naștere: `Trăiește-ți viața!`...
Trucul prin care Sergiu Călărețul l-a păcălit pe Cătălin Moroșanu. Prima reacție venită de la...
Coronavirus. Tulpina sud-africană vs. vaccinul Pfizer: un studiu din Israel arată posibile „breşe” în protecţia...
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
STUDIU. Există o legătură între vaccinul AstraZeneca și apariția cheagurilor de sânge. Concluziile cercetătorilor, „extrem...
Andreea Antonescu își acuză colegul de la Survivor de hărțuire sexuală: 'Mi-a cerut să mă...
O populație MISTERIOASĂ descoperită recent, de care nimeni nu știa, îi ULUIEȘTE pe oamenii de...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
CE DRAMĂ! Unde locuiește Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Este halucinant ce a pățit...
Un fotomodel a mâncat un covrig. Ce a urmat e terifiant, iar medicii au rămas...
ȘOC! Dispare restricția care îi enerva cel mai mult pe români. Se aplică de la...
Virusul care scade inteligența. E prezent la jumătate din cei testați
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Partea întunecată a muncii în vremea COVID. Lucratul de acasă şi izolarea duc la o...
Inchide