Dr. Anthony Fauci, convins că se va relua vaccinarea cu Johnson & Johnson!

Dr. Anthony Fauci, convins că se va relua vaccinarea cu Johnson & Johnson!
Dr. Anthony Fauci, convins că se va relua vaccinarea cu Johnson & Johnson! / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 19/04/2021, 09:38

Autoritățile americane au suspendat vaccinarea cu Johnson & Johnson, dar asta nu înseamnă că lucrurile vor rămâne așa. Dr. Anthony Fauci, în prezent consilierul medical al Casei Albe, s-a declarat încrezător că serul antiCovid-19 produs de gigantul Big Pharma va fi utilizat din nou.

Eventual, „însoțit de restricții”, zice dr. Fauci. Momentan, utilizarea vaccinului Johnson & Johnson este suspendată în Statele Unite.

Fauci anunță când începe vaccinarea cu Johnson & Johnson

Dar nu pentru mult timp. Fauci se așteaptă ca o decizie nouă să fie făcută publică în cursul acestei săptămâni!

Nu cred că pauza va continua după ziua de vineri. Cel mai probabil, vom avea o decizie. Cred că vaccinarea se va relua, dar poate cu restricţii. Nu sunt sigur care vor fi acestea, dacă vor fi legate de vârstă sau sex sau dacă vaccinul va fi doar însoţit de un avertisment” – dr. Anthony Fauci

Anthony Fauci a acordat un interviu pentru ABC. El s-a referit la munca grupului de experţi, care urmează să se reunească pentru a evalua posibilele legături între administrarea vaccinului Johnson & Johnson şi apariția trombozelor.

Șase femei au murit după ce s-au vaccinat cu Johnson & Johnson!

Săptămâna trecută, Statele Unite au suspendat utilizarea vaccinului dezvoltat de Johnson & Johnson. Autoritățile au decis să investigheze cazul a şase femei vaccinate care au dezvoltat cazuri severe de cheaguri de sânge în asociere cu niveluri scăzute de trombocite; la scurt timp după vaccinare, toate cele șase au decedat! Grupul de experţi care s-a întâlnit deja o dată, la cererea Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor (CDC), a anunţat că are nevoie de mai mult timp pentru a decide asupra unei posibile restricţionări a utilizării acestui vaccin.

Deși a precizat că nu doreşte să anticipeze deciziile acestui grup, Anthony Fauci a reamintit că astfel de cazuri grave de tromboze sunt „extraordinar de rare”. „Această pauză de la vaccinare este folosită pentru a examina situaţia. Vrem să asigurăm că dispunem de toate informaţiile posibile”, a dat asigurări Fauci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase