Familia lui Liviu Dragnea este disperată după ce ex-liderul PSD s-a infectat cu COVID-19. Irina Tănase: “Ieri avea dureri foarte puternice. Cei de la spital nu ne dau nicio informație”

Familia lui Liviu Dragnea este disperată după ce ex-liderul PSD s-a infectat cu COVID-19. Irina Tănase: “Ieri avea dureri foarte puternice. Cei de la spital nu ne dau nicio informație”
Familia lui Liviu Dragnea este disperată după ce ex-liderul PSD s-a infectat cu COVID-19. Irina Tănase: “Ieri avea dureri foarte puternice. Cei de la spital nu ne dau nicio informație”
Publicat: 17/12/2020, 15:11
Actualizat: 17/12/2020, 15:13

Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu COVID-19, iar familia lui e disperată, nu știe nimic despre starea lui de sănătate. Conducerea Penitenciarului Jilava nu a oferit, până în prezent, nicio informație.

În urmă cu patru zile, ex-liderul PSD a fost testat pozitiv la coronavirus. Ulterior, Liviu Dragnea a fost mutat de la Penitenciarul Rahova pe o secție unde sunt tratați bolnavii de COVID-19 din cadrul Spitalului Penitenciar Jilava.

Nimeni din familie nu știe, însă, cu exactitate care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Nici avocatul lui nu are o informație oficială din partea penitenciarului.

Imediat cum au apărut zvonuri că fostul lider PSD nu s-a simți bine și că ar trebui mutat la ATI, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a sunat la Spitalul Penitenciar Jilava, dar că nu a primit niciun răspuns. Femeia este, pur și simplu, disperată.

Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase, potrivit Antena 3.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea: “Avea o evoluție negativă!”

Irina Tănase a mărturisit că a discutat cu partenerul ei miercuri seară. “Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a spus iubita ex-liderului PSD.

Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”, a mai spus Irina Tănase, în direct, la Antena 3.

“Nu putem să îl sunăm!”

Irina Tănase nu înțelege motivul pentru care cei de la spital refuză să ofere informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea.

Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA