Codrin Ștefănescu a vorbit cu Liviu Dragnea, care e infectat cu Covid-19. Detalii despre starea fostului lider PSD

Codrin Ștefănescu a vorbit cu Liviu Dragnea, care e infectat cu Covid-19. Detalii despre starea fostului lider PSD
Codrin Ștefănescu a dezvăluit că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este gravă. Reacția Administrației Penintenciarelor FOTO: Mediafax Foto / Andreea Alexandru)
Publicat: 14/12/2020, 17:53
Actualizat: 14/12/2020, 18:00

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat (PSD), Codrin Ștefănescu, a scris – luni – pe Facebook că l-a sunat Liviu Dragnea și l-a rugat sā transmită tuturor că starea sa nu s-a agravat.

În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din Spitalul Penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent în mod constant”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

Codrin Ștefănescu reacționează după ce Dragnea a fost confirmat cu noul COVID-19: „Nu putem lua legătura cu el! Nu i se dă dreptul să dea un telefon familiei!”

Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, susține că familia și prietenii fostului președitne al Camerei Deputaților sunt foarte îngrijorați, deoarece acestuia nu i s-a dat voie să îi sune și nu știu care este starea lui.

Fostul secretar general al PSD a anunțat în cursul serii de duminică, 13 decembrie, printr-o postare pe Facebook, faptul că apropiații lui Liviu Dragnea nu l-au putut contacta.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase