GIGI BECALI, gest uriaș în plină PANDEMIE: În clinica mea se pot face teste de coronavirus. Așteptăm acreditare

GIGI BECALI, gest uriaș în plină PANDEMIE: În clinica mea se pot face teste de coronavirus. Așteptăm acreditare
Gigi Becali, laborator de teste pentru coronavirus: Rezultatele la mine la clinică ies în 2 ore
Publicat: 19/03/2020, 19:53
Actualizat: 19/03/2020, 19:55

Gigi Becali susține că în clinica lui se pot face teste de coronavirus, înturcât există aparatură, dar această activitate trebuie să fie aprobată de autorități.

Gigi Becali a declarat la Antena 3 că așteaptă acreditarea de la Guvern pentru ca în clinica lui să se realizeze teste de coronavirus.

În laboratorul clinicii latifundiarului testele care depistează infecția cu noul COVID-19 ar dura 2-3 ore.

„Mi s-au solicitat niște aparate și am întrebat la mine la clinică, iar acolo mi-au spus că avem acolo un laborator genetic care e cel mai performant din România și face aceleași teste pe care le face Victor Babeș. Noi putem face teste, dar ne trebuie acreditare. Nu putem face în interiorul clinicii, doar într-un cort afară. Am și eu pile, relații în guvernul ăsta. Am vorbit cu Rareș Bogdan să ne dea repede aprobarea mâine, să putem face teste.

Am vorbit cu fata domnului cercel și mi-a spus că prin situația asta am putea să degrevăm pe ”Victor Babeș” de greutatea pe care o are. Ceea ce se face acolo pot face eu la clinică.

Am înțeles că putem face și ambulatoriu, să putem facem peste tot în țară. Eu testele le fac în 2-3 ore la laboratorul meu, pentru că am aparatură. Testele se pot lua foarte repede. Am comandat deja 2.000 de teste. Dacă mâine ne dă aprobarea, chiar atunci începem”, a declarat Gigi Becali.