GIGI BECALI contra coronavirusului: „Vor confecționa mii de măști și halate pe zi!” Motivul pentru care nu se teme de virus: „Merg des la biserică”

GIGI BECALI contra coronavirusului: „Vor confecționa mii de măști și halate pe zi!” Motivul pentru care nu se teme de virus: „Merg des la biserică”
Gigi Becali nu se teme de coronavirus: „Merg des la biserică!”
Publicat: 18/03/2020, 07:43
Actualizat: 26/03/2020, 10:55
Gigi Becali a declarat că nu se teme de coronavirus pentru că merge des la biserică. Pe de altă parte, finanțatorul FCSB a anunțat că a propus celei mai mari fabrici de cămăși din țară să producă mii de măști și halate pe zi, pentru lupta contra coronavirusului.
Gigi Becali: Confecționăm 5.000 de măști și halate pe zi

Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, a decis să se implice în lupta împotriva noului coronavirus. Astfel, Becali a luat legătura cu cea mai mare fabrică de cămăşi din România şi a convins conducerea acesteia să oprească producţia de cămăşi şi să confecţioneze măşti şi halate pentru spitalele din R

Becali le-a propus să confecţioneze zilnic câte 5000 de măşti şi halate pentru spitalele unde sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

Becali spune că cei de acolo nu i-au pus niciun adaos şi că trebuie să plătească doar 10%, cât să acopere mâna de lucru şi salariile angajaţilor.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăşi din România. Le-am zis: «Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate. Vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producţia de cămăşi. Spuneau că nu au materiale de măşti. Cum să nu fie? Nu avem nişte petice, nişte materiale?

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măşti şi halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menţionez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru şi salariile muncitorilor”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali a declarat că nu se teme de coronavirus pentru că merge des la biserică. Pe de altă parte, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seară noi măsuri în contextul stării de urgență instituite din cauza epidemiei de coronavirus. Printre acestea se numără și închiderea lăcașelor de cult.

Patronul FCSB se roagă pentru români să depășească perioada dificilă.

„Cel mai mare ajutor pe care-l dau oamenilor este rugăciunea mea. Mă rog la Hristos și zic: Doamne Iisuse Hristoase, și așa suntem destul de amărâți și vai săracii oameni cât sunt de supărați… vin din țări străine, au muncit pe acolo… Exact așa vorbesc cu Hristos. Fă o minune cu poporul nostru”.

Becali a dezvăluit că a fost la biserică și s-a împărtășit cu aceeași linguriță folosită de toată lumea fiindcă nu îi e frică de posibilitatea de a fi infectat cu coronavirus.

„Am tot auzit că Teodosie împărtășește cu aceeași linguriță. Ce credeți că am făcut la împărtășanie? I-am lăsat pe toți să intre și m-am împărtășit ultimul cu aceeași linguriță. Cum să-mi fie frică de coronavirus dacă sunt împărtășit și mă duc în fiecare zi la biserică, mă duc la Liturghie. Se va apropia vreodată vreun virus de mine când eu mă rog în fiecare zi la Hristos la Sfânta Liturghie?”, a spus Becali la Antena 3.

Latifundiarul din Pipera a primit o solicitare de ajutor din partea directorului spitalului, Adrian Streinu-Cercel. Acesta îi cere omului de afaceri, cu care are o relație de prietenie, mai multe echipamente, atât medicale, cât și mobilier și electonice.

„Am o relație bună cu Streinu-Cercel și cu fiica dânsului, am vb la telefon și mi-au cerut mai multe obiecte, mese, scaune, am facut o listă pe care am onorat-o, am întrebat daca au nevoie și de medicamente, au spus că au destule. Am dat comandă la măști, mănuși, halate, din Turcia am comandat combinezoane. Și pentru azi am o listă pe care tebuie sa dau vreo 25 de mii de euro.”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Ajutor pentru spitalele românești
Pe lângă echipame

„Am cumpărat computere, televizoare, mese, scaune, camere video. Tot ce mi-au cerut (…) Deocamdată sunt singurii care mi-au cerut ajutorul. Dacă vreun alt spital, din Bucureşti sau din ţară, îmi cere ajutorul nu zic nu. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi”, a mai spus Gigi Becali.”, a mai adăugat afaceristul.

De asemenea, Gigi Becali spune că mai urmează să ofere ajutor pentru echiparea spitalului.

„Chiar azi mă duc la bancă să mai plătesc o tranşă”, a mai afirmat Gigi Becali.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice