Greu de convins! Bruce Willis, dat afară dintr-o farmacie, după ce a refuzată să poarte mască

Greu de convins! Bruce Willis, dat afară dintr-o farmacie, după ce a refuzată să poarte mască
Greu de convins! Bruce Willis, dat afară dintr-o farmacie, după ce a refuzată să poarte mască / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 13/01/2021, 13:58

Celebrul actor Bruce Willis, starul din seria „Greu de ucis”, a fost rugat amabil să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles, după ce a refuzat să poarte o mască de protecție anti-COVID.

Potrivit celor de la Page Six, citat de stirileprotv.ro, farmaciștii s-au supărat pe Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani (aflat în categoria de risc a COVID!), care a refuzat să poarte mască, deși avea o bandadă la gât, tocmai bună de pus nas și gură (FOTO AICI).

S-a supărat și n-a mai cumpărat nimic

Vedeta americană a plecat din farmacie fără să cumpere nimic, precizează jurnaliștii.

Los Angeles este epicentrul crize COVID-19 din California, cu 10.000 de decese provocate de virus. Bruce Willis a petrecut o mare parte din pandemie în carantină, cu fosta lui soție Demi Moore și copiii săi, la casa familiei din Idaho.

În 2020 au apărut speculații legate de căsnicia lui Bruce Willis cu Emma Heming, având în vedere că aceasta a preferat să rămână în LA alături de copiii lor mici, Mabel și Evely.

Fiica lui Bruce Willis a protestat topless pe Instagram

Scout Willis, fiica lui Bruce Willis și Demi Moore, s-a plimbat topless în urmă cu mai mulți ani, pe o stradă din New York, în semn de protest față de politica platformei Instagram de cenzurare a nudității, informează dailymail.co.uk.

Scout Willis, fiica mijlocie a cuplului Bruce Willis – Demi Moore, a publicat pe contul ei de Twitter două fotografii din timpul protestului – în timp ce se plimbă topless, îmbrăcată într-o fustă lungă, cu model floral, pe o stradă din Manhattan -, și alta în care alege un buchet de flori de un stand.

Prima fotografie este însoțită de mesajul „Legal în New York, dar nu pe Instagram”, iar cealaltă, de mesajul „Ceea ce Instagram nu te lasă să vezi”. Protestul lui Scout Willis, care are acum 29 de ani, venea la o săptămână după ce contul de Instagram al unei femei din Canada a fost suspendat temporar după ce aceasta a postat o serie de fotografii în care își alăpta bebelușul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase