Ioan Peteleu, city managerul Bistriței și membru PNL, a murit de COVID-19. El nu era vaccinat

Ioan Peteleu, city managerul Bistriței și membru PNL, a murit de COVID-19. El nu era vaccinat
Foto: Ioan Turc/Facebook
Publicat: 29/09/2021, 11:04
Actualizat: 29/09/2021, 11:12

Ioan Peteleu, administratorul public al municipiului Bistriţa, a decedat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la vârsta de 54 de ani. Acesta fusese confirmat în urmă cu două săptămâni cu COVID-19 şi se afla în izolare la domiciliu

Vestea morţii sale a fost anunţată miercuri dimineaţă pe reţelele socialie de către mai mulţi colegi de partid, printre care preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

Era infectat cu COVID-19

De asemenea, și primarul municipiului, Ioan Turc, și-a exprimat regretul: ”Bunul nostru prieten Ioan Peteleu, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător. Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”.

Un mesaj a transmis și prefectul Stelian Dolha, coleg de partid cu Ioan Peteleu: ”Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către un bun prieten, un apropiat al sufletului meu cu care am petrecut numeroase momente frumoase de-a lungul vremii, atât în viața profesională cât mai ales în viața privată. Cu profund regret am aflat că a părăsit această viață, nedrept de devreme, lăsând suflete triste și goale în urmă. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prietene!”.

Potrivit Ziare de Bistriția, Ioan Peteleu ar fi decedat acasă, în urma unui stop cardio-respirator. În urmă cu aproximativ două săptămâni, city managerul orașului fusese diagnosticat cu COVID-19 și se afla în izolare la domiciliu. Acesta nu era vaccinat împotriva COVID-19.

Membru al PNL, Ioan Peteleu a mai deţinut funcţiile de viceprimar al municipiului Bistriţa (între anii 2012-2014) şi de consilier municipal.

Citește și VIDEO| Mărturia fiicei unui pacient cu COVID care a murit așteptând un loc la ATI. Bărbatul era vaccinat și urma să facă doza a treia

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase