Mărturia unui tânăr actor infectat cu COVID-19: „E absolut îngrozitor să vezi atâta incompetență în serviciile publice. Sunt dezgustat şi frustrat!”. Reacția DSP

Redactor:
Maria Stoica
Mărturia unui tânăr actor infectat cu COVID-19: „E absolut îngrozitor să vezi atâta incompetență în serviciile publice. Sunt dezgustat şi frustrat!”. Reacția DSP
Mărturia unui tânăr actor infectat cu COVID-19: „E absolut îngrozitor să vezi atâta incompetență în serviciile publice”. Reacția DSP. Foto: Facebook

Raul Bastean, un actor de la Teatrul Național Timișoara, lansează acuzații grave la adresa Direcției de Sănătate Publică Timiș. Tânărul a fost depistat cu coronavirus în data de 5 august, iar celelalte familii care au intrat în contact cu el au fost testate, iar rezultatul a fost negativ: „Dar, cireaşa de pe tort a venit azi când, una dintre familiile de contact (care s-a considerat că NU trebuie testată şi NU a fost testată) a fost anunțată la primărie că figurând pe lista celor POZITIVI !”

În replică reprezentanții DSP Timiș au spus că vor verifica veridicitatea acuzațiilor. „Verificăm ce s-a întâmplat și când vom afla toate detaliile, vă vom transmite punctul de vedere”, a declarat Cornelia Bubatu, purtător de cuvânt al DSP Timiș, potrivit Banatul Azi.

Mărturia actorului: ”Zilnic trăim într-un stres oribil”

Am fost depistat POZITIV cu covid-19 in data de 5 august. Celelalte familii care au intrat în contact cu mine au fost testate iar testul este NEGATIV. Incompetența şi greşelile nenumărate şi zilnice ale insituțiilor în cauză (DSP, Laborator analize etc) au făcut ca să se trimită rezultate eronate în urma cărora am fost acuzați de miniciună, a scris Raul Bastean

În continuare, actorul mărturisește că din data de 5 august ”zilnic trăim într-un stres oribil de mare şi o teroare care nu mai trece. Zilnic certuri telefonice cu DSP, greşeli flagrante (CNP-uri greşite sau incomplete, nume greşite – Băştian Sergiu Paul de ex, apariția şi dispariția din sistem, anchetă întârziată, date false, ambulanțe care nu mai vin sau ajung în miez de noapte şi nici măcar nu te consultă ci te pune să semnezi 3 hârtii şi pleacă ş.a.m.d.)”. ”Cireaşa de pe tort a venit azi când, una dintre familiile de contact (care s-a considerat că NU trebuie testată şi NU a fost testată) a fost anunțată la primărie că figurând pe lista celor POZITIVI!”; a mai notat actorul timișorean.

”Cireaşa de pe tort a venit azi când, una dintre familiile de contact (care s-a considerat că NU trebuie testată şi NU a fost testată) a fost anunțată la primărie că figurând pe lista celor POZITIVI!”, a mai notat actorul timișorean.

Actorul acuză serviciile publice de incompetență

„Dar când treci prin aşa ceva, e absolut îngrozitor să vezi atâta INCOMPETENȚĂ în serviciile publice. Revoltător, oribil! ZILNIC (şi nu exagerez!) am sunat la DSP si cei de acolo mă directionau către SAJ iar de acolo către laboratorul de analize. Şi invers, fiecare înapoi către DSP. Audiențe la conducere, anchete, nervi irosiți degeaba.Încep să cred altceva despre toată nebunia asta atâta timp cât eu care am plătit 300 de lei pt testarea SARS – COV 2, NU am dreptul să primesc rezultatul (fie el negativ sau pozitiv), decãt telefonic. Să-l repet (chiar şi contra cost) nici poveste. Carantină şi gura închisă!!! Eşti infectat!Oribil! Să mai zic şi de oamenii din jur care fac propagandă cu informații care mai de care mai interesante? Să mai zic şi că acesta e un subiect care trebuie făcut public în comunitate?Mai bine nu! Mai bine zic de oamenii care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, prietenii şi medicii extraordinari care ne oferă toată susținerea lor. Asta contează !E dovada clară că lucrurile trebuiesc schimbate radical.Sunt dezgustat şi frustrat! Să vă fie ruşine pentru mizeria pe care ați creat-o! Şi nu am povestit chiar tot că m-aş întinde prea mult, serios!Şi, sper că ați sesizat că-s băiat de treabă şi nu arunc cu nume aici. Chiar ş’aşa „covidat” , a mai relatat acesta.

Hai să lămurim treburile că deja s-au întrecut limitele!
Da, EU am fost depistat POZITIV cu covid-19 in data de 5…

Publicată de Raul Bastean pe Vineri, 14 august 2020

Alt caz halucinant

GÂNDUL.RO a prezentat, ieri, cazul unei familii de români stabilite în Austria,  al cărui copil copil, depistat cu COVID-19 în România, a repetat testul după doua zile, la întoarcerea în Austria. Rezultatul testului din Austria a iesit negativ, de două ori consecutiv!

Alexandra Vasilachi, o femeie care trăiește în Austria, se afla în concediu în România, împreună cu soțul și fiul său de doar un an și jumătate. La sfârșitul lunii iulie, urma să se întoarcă în Austria, așa că a trebuit să facă testul pentru COVID-19 în România. Femeia a primit rezultatul negativ, soțul tot negativ, iar băiețul pozitiv!

„Ne-am conformat după legea austriacă și ne-am făcut testele pentru COVD-19. Între timp a intrat legea și nu mai trebuie făcut testul pentru copiii sub 7 ani. Pe data de 28 iulie am mers să facem testele . Rezultatele le-am primit pe data de 30. Soțul și copilul au făcut testul la fel ca mine pe 28, dar pe buletinul analizelor scria 29. Am sunat la amiază dacă mi-a venit rezultatul. Peste o oră am sunat iar. Doamna de la laborator mi-a zis că rezultatul era de la 16:30. Deși la 17 mi s-a zis că nu am rezultatul gata. Pe data de 30 când a ajuns rezutatul am fost sunată de DSP Bristrița și mi-au zis că soțul e negativ, copilul e pozitiv și trebuie internat în spital. Nu am fost de acord, nu avea niciun simptom. Nu aveam cum să internez un copil de un an și jumătate singur. Le-am spus că dau declarație pe proprie răspundere, plec în Austria și îi voi face testul acolo”, povestește Alexandra pentru GÂNDUL.RO.

 

 

 

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
CTP s-a luat cu mâinile de cap în direct la TV după s-a întâmplat la...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
Atenție, români! Te trezești cu Poliția la ușă dacă pe Google cauți așa ceva
Top 5 alimente care te slăbesc fără înfometare. Secretul parmezanului pe care puțini români îl...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide