Mihai de la 3 Sud Est, internat la ATI! Artistul este bolnav de COVID-19 și are nevoie de tratament cu plasmă / 3 Sud Est: „Este adevărat”

Mihai de la 3 Sud Est, internat la ATI! Artistul este bolnav de COVID-19 și are nevoie de tratament cu plasmă / 3 Sud Est: „Este adevărat”
Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 20/11/2020, 12:16
Actualizat: 20/11/2020, 12:17

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est este bolnav de COVID-19 și se află internal la Spitalul Municipal Medgidia. Se pare că stare acestuia este atât de gravă, încât are nevoie de un tratament cu plamsă, potrivit medicilor.

3 Sud Est confirmă situația lui Mihai Budeanu: „Nu este de joacă cu acest virus!”

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.  Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, transmite 3 Sud Est pe Facebook.

Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a…

Posted by 3 SUD EST on Friday, November 20, 2020

Știre inițială 

Mihai Budeanu a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar ulterior, în cursul zilei de joi 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Mihai de la 3SE, transferat la spitalul din Medgidia pentru tratamentul cu plasmă

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea primit tratamentul cu plasmă autoimună. Sursele medicale susțin că din cauza greutății, artistul respiră foarte greu.

Constanța, în carantină începând de vineri

În județul Constahnța, rata de infectatre a ajuns la 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, astfel că autoritățile au luat decizia de carantinare a orașului.

Prefectura Constanța a anunțat joi, 19 noiembrie, printr-un comunicat de presă, că prefectul Silviu Coşa a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 74 a CJSU Constanţa, care prevede propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a municipiului Constanţa, începând cu data de 20 noiembrie, ora 20:00.

„Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.