Momente emoționante: Un mire s-a căsătorit în curtea spitalului în care tatăl lui era internat în stare gravă din cauza noului COVID-19 – FOTO / VIDEO

Momente emoționante: Un mire s-a căsătorit în curtea spitalului în care tatăl lui era internat în stare gravă din cauza noului COVID-19 - FOTO / VIDEO
Momente emoționante pentru un bolnav de COVID-19: Fiul lui s-a căsătorit în curtea spitalului / Sursă FOTO: Avi Hayon via Spitalul Hadassah Ein Kerem
Publicat: 20/10/2020, 16:52
Actualizat: 20/10/2020, 17:58

Un viitor mire voia să îl aibă alături în ziua cea mare pe tatăl lui, însă din cauza faptului că bărbatul contractase coronavirus și se afla internat în stare gravă la spital, tânărul s-a gândit la o soluție de compromis: s-a căsătorit la spital, astfel încât părintele lui să vadă evenimentul din camera lui.

Tatăl mirelui se afla în stare gravă după ce a contractat noul coronavirus, așa că cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit sub fereastra de la camera sa, din incinta centrului medical Hadassah Ein Kerem, din Israel, relatează Times of Israel.

Momente emoționante pentru un bolnav de COVID-19: Fiul lui s-a căsătorit în curtea spitalului

Un bărbat israelian internat cu noul coronavirus a primit ocazia rară de a participa la nunta fiului său după ce spitalul din Ierusalim a găzduit ceremonia chiar în curte, sub fereastra camerei în care se afla bărbatul.

Într-un videoclip al evenimentului realizat duminică la Centrul Medical Hadassah se poate observa cum mireasa, însoțită de două femei care țineau lumânări, merg la un baldachin tradițional de nuntă instalat în curtea spitalului.

În timp ce un cântăreț live a cântat muzică ebraică, cuplul, dintr-o familie ultraortodoxă din sudul orașului Arad, s-a căsătorit avându-i alături pe invitați și mai mulți bărbați care purtau măști de protecție.

Tatăl mirelui, în vârstă de 56 de ani, internat în stare gravă cu COVID-19 din septembrie, a privit întregul eveniment. În videoclip, acesta este văzut cu o mască de oxigen pe față, întins într-un pat de spital așezat lângă fereastră.

Momente emoționante: Un mire s-a căsătorit în curtea spitalului în care tatăl lui era în stare gravă din cauza noului COVID-19 - FOTO / VIDEO
Tatăl mirelui era îmbrăcat într-un spodik, o pălărie de blană purtată de evreii ultraortodocși la ocazii speciale, dar era prea slăbit pentru a fi îmbrăcat în costumul tradițional de nuntă / Sursă FOTO: Spitalul Hadassah Ein Kerem

Bărbatul în stare gravă a privit fericitul eveniment de pe patul de spital

Yad Avraham, o organizație de voluntari medicali care a ajutat la organizarea nunții, a declarat că tatăl era îmbrăcat într-un spodik, o pălărie de blană purtată de evreii ultraortodocși la ocazii speciale, dar era prea slăbit pentru a fi îmbrăcat în costumul tradițional de nuntă.

Reprezentanții spitalul au anunțat că nunta de duminică a avut loc în conformitate cu măsurile impuse de Ministerul Sănătății.

Spitalele din întreaga lume au căutat modalități creative de a ocoli provocările deseori sfâșietoare cauzate de pandemia care i-a separat pe nepoți de bunici, a împiedicat vizitele familiale ale celor aflați în ultimele momente de viață și a schimbat drastic evenimentele majore din viața unui om.

Săptămâna aceasta, Israelul a relaxat restricțiile în urma unui lockdown de o lună menit să limiteze răspândirea sARs-CoV-2. Țara înregistrat peste 303.000 de infecții de la începutul pandemiei, cu peste 2.200 de decese și 272.000 de persoane declarate vindecate de noul COVID-19.

În timp ce infecțiile zilnice au scăzut, restricțiile sunt încă în vigoare, inclusiv la adunări, care sunt limitate la 20 de persoane în aer liber și 10 în interior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun