Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, se joacă „de-a v-ați ascunselea” cu izolarea și promite plângeri penale

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, se joacă „de-a v-ați ascunselea” cu izolarea și promite plângeri penale
Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, se joacă „de-a v-ați ascunselea” cu izolarea și promite plângeri penale / Sursă FOTO: Marian Mina - Facebook
Publicat: 30/07/2020, 09:55
Actualizat: 30/07/2020, 09:56

La scurt timp după confirmarea pozitivă a șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, Radu Covaci, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a fost obligat la carantină la domiciliu, fiind considerat contact direct al acestuia. Primele nemulțumiri și le-a manifestat la un post de televiziune, iar ulterior a revenit cu o serie de declarații incendiare.

„Nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, pentru că nu mi s-a adus la cunoștință, am primit doar un telefon în care eu spuneam ceva, ei spuneau altceva, nu mi s-a comunicat decizie de carantinare, nu mi s-a comunicat cât trebuie să stau în carantină, ce am de făcut sau ce nu am de făcut în carantină, se completează o declarație în care eu trebuie să-mi dau acordul, care nu există, contactul a durat aproximativ 3 minute (e mult spus deja 3 minute) duminică noapte, purtam mască, efectiv nu i-a interesat. Sunt singura persoană carantinată dintre cei pe care i-a dat în acea anchetă epidemiologică, mi-am făcut testul, după 7 zile, în condițiile în care nu au venit să facă testul, au spus că n-au pe cine să trimită și era obligația DSP-ului, am solicitat pe 112 să mi se facă testul, este negativ. Spuneți-mi în baza la ce eu trebuie să stau în carantină!?  Nu am primit nimic oficial, decât un telefon de la directorul adjunct al DSP Giurgiu”, a declarat Marian Mina.

Președintele CJ Giurgiu se joacă de-a „v-ați ascunselea” cu izolarea

Deși, conform legii, ar fi trebuit să rămână în carantină la domiciliu, până pe data de 3 august, conform unui comunicat al Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, fiind contact direct cu un caz confirmat pozitiv, președintele CJ a ignorat această prevedere legală, declarând:

„Acum am ieșit din casă, pentru că nu am nimic la mână care să mă oblige să stau în casă, mai mult, am două teste negative, unul sâmbătă, unul luni. Arafat mi-a spus că-i dă afară pe toți. Eu nu pot să-i dau afară, eu nu am vrut să fac carantină. Eu le fac plângere penală pentru abuz în funcție!”, a mai susținut acesta.

Dăncilă acuză Guvernul de abuz în cazul președintelui CJ Giurgiu: E ținut la domiciliu ca suspect de COVID-19

Fostul premier Viorica Dăncilă acuză Guvernul de abuz în cazul lui Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu. Aceasta a postat pe Facebook un text în care a scris că „Abuzurile actualei guvernări trebuie denunțate, iar hărțuirea opoziției trebuie să înceteze”.

Mesajul fostului premier a fost postat pe pagina sa de Facebook. Aceasta spune că „nu închide ochii și nu tace tunci când PNL vrea să calce în picioare opoziția și să distrugă cel mai important partid al României.”

„Abuzurile actualei guvernări trebuie denunțate, iar hărțuirea opoziției trebuie să înceteze! Cazul colegului meu Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu, care e ținut la domiciliu ca suspect de COVID-19 în ciuda a două teste negative, e în mod clar un abuz! Guvernarea liberală vrea să pună la zid PSD, căutând tot timpul țapi ispășitori la centru și în teritoriu pentru a abate atenția de la managementul dezastruos al actualei crize medicale. Am ieșit și voi ieși în apărarea colegilor din PSD, fiindcă țin la acest partid și la oamenii lui. Nu închid ochii și nu tac atunci când PNL vrea să calce în picioare opoziția și să distrugă cel mai important partid al României.

P.S. Oamenii politici au o voce în spațiul public și pot vorbi atunci când sunt victimele abuzurilor. Dar există, în contextul epidemiei COVID-19, multe abuzuri ale guvernării și multe neglijențe care privesc cetățenii obișnuiți – abuzuri și neglijențe care nu ajung niciodată să fie cunoscute publicului larg. PSD trebuie să-și ridice vocea în favoarea românilor și să arate de fiecare dată nedreptățile PNL!”, a scris fostul premier pe Facebook.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi...
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU