• Publicat:
Diverse

SPRIJIN. Curse gratuite pentru cei care luptă împotriva coronavirusului prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW

SPRIJIN. Curse gratuite pentru cei care luptă împotriva coronavirusului prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW

Compania FREE NOW (fostă Celever) a luat decizia să asigure curse gratuite pentru cei care luptă cu noul Coronavirus în această perioadă, îndeosebi pentru medici.

„FREE NOW (Clever) susține personalul medical care luptă împotriva coronavirusului și personalul din instituțiile implicate în organizarea și gestionarea stării de urgență, în parteneriat cu Asociația Studenților din Universitatea Politehnică București. Compania a creat o secțiune dedicată acestor eroi din spitale  în aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW, prin care pot comanda curse și se pot deplasa gratuit de la și către locul de muncă în perioada stării de urgență, în baza legitimației de serviciu”, se arată într-un comunicat al companiei.

Cursele gratuite sunt asigurate cu sprijinul unei flote speciale formate din șoferi parteneri care s-au oferit voluntari să devină eroii din stradă pentru a-i susține cei care luptă împotriva coronavirusului.

„În acest moment, aproximativ 200 de șoferi parteneri din București s-au alăturat inițiativei și vor desfășura exclusiv curse pentru medici și pentru personalul implicat în gestionarea situației de urgență”, mai arată sursa citată.

 

 

Inchide