Un patron din Vama Veche recunoaște: Dacă ne vor închide, au dreptate. Și eu aş face la fel! / Ce s-a întâmplat în stațiune

Un patron din Vama Veche recunoaște că faptul că autoritățile au într-adevăr tot dreptul să închidă localurile din stațiune deoarece înţelegerea proprietarilor de cluburi și restaurante din Vama Veche cu privire la nivelul muzicii şi la respectarea distanţării nu se mai respectă.

Andrei Şoşa, patronul clubului Expirat din Vama Veche, susține că înțelegerea proprietarilor de localuri din Vama Veche nu a mai fost respectată în acest weekend ceea ce ar îndreptăți autoritățile să le închidă.

Patronul din Vama Veche dezvăluie ce s-a întâmplat pe litoral: „Din lăcomie…”

„Din lăcomie, în câteva locuri din Vamă, muzica a fost din nou dată tare și petrecerea în toi. Asta e, păcat că unii nu pot întelege că în situația de față mai puțin e mai bine decât deloc. Dacă ne vor închide, au dreptate. Și eu aș face la fel”, scrie patronul Expirat din Vama Veche pe Facebook.

De asemenea, Andrei Soșa susţine însă că nu ar fi corect ca toate cluburile să fie puse în aceeaşi oală.

Adrian Soșa: E nedrept. Vom fi puși toți în aceeași oală

„E frustrant, foarte frustrant că noi ne-am chinuit să ne ținem de reguli și a fost/ este foarte dificil și scump, dar eu cred că am reușit. Dar în eventualitatea unei închideri, vom fi puși toți în aceeași oală. Și parcă nu e corect”, mai scrie acesta.

În plus, acesta acuză autoritățile că nu au putut impune niște reguli simple în contextul pandemiei.

Autoritățile nu și-ar fi făcut treaba: „De măsurile Covid întreabă în treacăt!”

Ne bombardează cu controale cu care pierdem ore întregi zilnic, ne întreabă de toate nimicurile, ling hârtii și dosare, completează șapte mii de procese-verbale, iar de măsurile Covid întreabă în treacăt. Și rezultatele se văd la o simplă plimbare – ospătari, barmani, shawormari, personal care nu poartă mască (sau o poartă la mișto), mese vizibil puse fără o minimă distanțare, oameni care se înghesuie la party fără să îi întrebe nimeni de sănătate. Asta e, atâta putem. Până la urmă, ce se întâmplă în Vamă e similar cu ce se întâmplă peste tot. Și nu mă gândesc numai la ce se întâmplă în țară, și în alte locuri în afară e cam la fel. Natura umană”, mai spune patronul de la Expirat.

Inchide