Vaccinare „la chiuvetă” filmată de polițiști cu camera ascunsă. Cum se scapă de serul din seringi | VIDEO

Vaccinare „la chiuvetă” filmată de polițiști cu camera ascunsă. Cum se scapă de serul din seringi | VIDEO
Sursa: Captură video YouTube/Corriere della Sera
Publicat: 22/12/2021, 12:02

O asistentă medicală de la un centru de vaccinare din orașul italian Palermo a fost surprinsă de polițiști în timp ce se prefăcea că face vaccinul împotriva COVID unui pacient.

Femeia golise înainte serul din seringă, fără să știe că este filmată cu camera ascunsă de polițiști, informează Realitatea.

Femeia, dar și trei antivacciniști care veniseră să se vaccineze „la chiuvetă” pentru a obține certificatul verde fără a-și face de fapt vaccinul, au fost arestați.

Aceștia sunt acuzați de corupție și fals.

Asistenta medicală de la respectivul centru de vaccinare din Palermo, Anna Maria Lo Brano, a acționat în repetate rânduri în acest mod, au aflat oamenii legii, grație imaginilor surprinse de sistemele de supraveghere video.

Cum funcționează această metodă

Din imagini, se poate observa cum femeia golește într-un tifon serul din seringă, apoi introduce acul în brațul persoanei venite la „vaccinare” fără a injecta nimic și fără a mișca pistonul seringii.

Femeia a fost interceptată de polițiști zile întregi, aceștia observând că femeia a procedat de foarte multe ori în același fel.

Clienții au plătit până la 400 de euro pentru a fi vaccinați fictiv, cu scopul de a obține certificatul verde, care este obligatoriu în Italia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase