Vaccinarea anti-COVID, pe pile și relații la Cluj-Napoca. Ce a făcut directorul Muzeului de Artă, disperat ca și soția lui să fie imunizată. “Nu este o pomană!”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Vaccinarea anti-COVID, pe pile și relații la Cluj-Napoca. Ce a făcut directorul Muzeului de Artă, disperat ca și soția lui să fie imunizată. “Nu este o pomană!”
Vaccinarea anti-COVID, pe pile și relații la Cluj-Napoca. Ce a făcut directorul Muzeului de Artă, disperat ca și soția lui să fie imunizată. “Nu este o pomană!”

Lucian Năstasă Kovacs, directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, și-a trecut soția pe lista angajaților Consiliului Județean care urmează să fie vaccinați anti-COVID, în condițiile în care femeia nu are nicio legătură cu instituția. Prins în fapt, acesta și-a cerut scuze pentru gestul pe care l-a făcut.

Bărbatul a încercat să profite din plin de funcția pe care o deține și și-a strecurat soția în etapa a doua pentru vaccinare anti-COVID, în condițiile în care aceasta nu este angajata instituţiei pe care o conduce soțul ei sau a uneia dintre entităţile subordonate.

Într-un final, totul a ieșit la iveală, iar Lucian Năstasă Kovacs a recunoscut că a făcut tot posibilul ca și soția lui să fie imunizată în această etapă, astfel că i-a solicitat contabilei de la muzeu să o treacă pe listă cu restul angajaților, pentru că are probleme de sănătate.

 

Lucian Năstasă Kovacs: “Eu nu pot veni cu viruși acasă!”

Potrivit legii, angajații Muzeului de Artă din Cluj-Napoca pot fi vaccinați în etapa a doua, deoarece instituția este subordonată Consiliului Județean.

Am întrebat la contabilitate dacă poate să se înscrie şi soţia, explicând-i despre ce este vorba. Nu m-am folosit de autoritatea de director să spun treceţi-o. Am spus, dacă se poate, te rog să o treci pentru că locuiesc cu ea în casă şi are probleme de sănătate. Eu nu pot veni cu viruşi acasă. Nu este o pomană, nu au venit cadouri internaţionale pe care noi să le împărţim preferenţial. Este vorba de un vaccin gratuit stabilit de Uniunea Europeană”, a precizat Lucian Năstase Kovacs.

“Ne ștergem din grila de vaccinare-COVID!”

Totuși, directorul instituției a avut bun simț și ce-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o, precizând că și-ar fi dorit ca și soția lui să fie vaccinată odată cu el. Totodată, a precizat că atât, cât și partenera sa se vor șterge din grila de vaccinare.

Dacă mi-aţi atras atenţia, îmi cer scuze în mod oficial. În clipa aceasta, mă radiez şi eu şi soţia, şi cu asta basta. Eu mă şterg personal, şi eu şi soţia din grila de vaccinare, deşi consider că, locuind cu un om, aveam dreptul să fiu împreună cu el vaccinat. Nu ştiu toate detaliile ordonanţei. Dacă am făcut o greşeală şi dacă am trecut-o şi pe soţia mea, îmi cer scuze pentru că le-am luat locul altora”, a mai spus directorul muzeului.

Reacţia curioasă a selecţionerului Coreei de Sud după ce a văzut că a picat cu...
EXCLUSIV. Revoltător! Scene +18 cu două eleve și un elev, într-o benzinărie din București
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ionel Ganea, din nou într-o situație incredibilă! Noua sa soție a cerut ordin de protecție....
Ce a făcut Dan Negru cu vila sa de 450.000 de euro. Prezentatorul nici n-a...
Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19: „Ezitarea dvs....
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Restricții pentru nevaccinați. Prima țară din lume care limitează libertatea de mișcare a persoanelor nevaccinate
EXCLUSIV. Revoltător! Scene +18 cu două eleve și un elev, într-o benzinărie din București
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Opțiunea care schimbă complet felul în care folosești WhatsApp și chiar Facebook Messenger
Kim Kardashian a rămas perplexă când și-a deschis e-mailul după ce a anunțat că divorțează....
Cercetarea care schimbă tot: Cei care îşi fac vaccinul cu ARN mesager degeaba. Este informaţia...
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care conducătorii auto îl ignoră zilnic şi le poate...
Inchide