Victor Ciutacu, după ce s-a vindecat de COVID-19. “Primul care a sărit să ajute a fost Gigi Becali. A făcut-o concret, fără să bată toba!”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Victor Ciutacu, după ce s-a vindecat de COVID-19. “Primul care a sărit să ajute a fost Gigi Becali. A făcut-o concret, fără să bată toba!”
Victor Ciutacu, după ce s-a vindecat de COVID-19. “Primul care a sărit să ajute a fost Gigi Becali. A făcut-o concret, fără să bată toba!”

Victor Ciutacu a câștigat lupta cu COVID-19, virus pe care l-a contractat în urmă cu două săptămâni. Pentru acest lucru, jurnalistul îi este recunoscător lui Gigi Becali, care i-a oferit tot sprijinul.

Patronul de la FCSB i-a oferit lui Victor Ciutacu tratamentul adecvat, fără să aibă vreo pretenție. De precizat că omul de afaceri a ajutat, în ultima perioadă, mai multe persoane care s-au infectat cu noul coronavirus. Jurnalistul de la România TV a contractat o formă ușoară a bolii. La fel și soția lui.

În afara prietenilor adevărați și a mai multor medici (unul dintre ei, îngerul nostru păzitor, mereu disponibil), pe care însă evit să-i enumăr aici tocmai ca să nu atrag urgia sistemului și a propagandei la adresa lor, printre primii care au sărit să ne ajute concret, nu din gură, în perioada asta păcătoasă a fost Gigi Becali. A făcut-o concret (strict pe partea medicală, să n-avem vorbe!), fără să bată toba. Și a sunat zile în șir (până când l-am asigurat că suntem pe calea cea bună) să vadă rezultatele și dacă mai avem nevoie de ceva. El și ÎPS Teodosie sunt revelațiile noastre. Altfel, dacă vă infectați și vreți să rămâneți întregi la minte, sfatul meu dezinteresat e ca – și dacă aveți posibilitatea – să evitați să vă luați după o mulțime de păreri (fie el și de specialitate) în același timp”, a scris Victor Ciutacu pe Facebok.

Victor Ciutacu, ajutat de Gigi Becali să învingă COVID-19. “Virusul ăsta este un fleac!”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gigi Becali anunța că dorește să aducă în farmaciile din România Arbidol și Favipiravir, două medicamente capabile să lupte contra COVID-19.

Vreau să aduc niște medicamente. Virusul ăsta este un fleac, dar oamenii nu știu. Au avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Știți ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună Ministrul Sănătății: «Dacă ai simptome, mergi să iei de la farmacie cutare medicamente». Ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni.

Și atunci eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia, le pun în farmaciile din România fără niciun fel de adaos, ca să nu moară oamenii. Ca să știe omul: Bă, am virus, mă duc să cumpăr antidot. Noi știm doar paracetamol. Bă, nu trece cu paracetamol.

Mama mea nu are nimic, are 90 de ani, e vindecată de 2 luni de zile. Am avut toată curtea, și șofer, și oamenii din casă, și Giovanni și Victor, majoritatea comunei a avut virus. Le-am dat medicamente, Arbidol, vitamina C. Am avut ce să dau, dar oamenii nu au ce să ia. Am făcut o scrisoare de intenție astăzi pentru vaccinul din Rusia, că acolo deja se vaccinează. Am făcut eu, dacă la noi nu se face”, a declarat Gigi Becali la mijlocul lunii octombrie.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide