Ce se ascunde sub zâmbetul unui actor de comedie

Redactor:
Simona Tudorache
Ce se ascunde sub zâmbetul unui actor de comedie
Alexandru Arșinel a fost un om optimist toată viața , dar n-a putut ascunde o mare rană din suflet. Vezi ce înseamnă fericirea pentru un cel care a reușit întotdeauna să trezească amuzamentul celorlalți?

„Toată viața am fost un om optimist, m-am luptat să-mi mențin o stare care să nu producă dramă în jur. Actorul de comedie pare că trage după el multă tristețe, eu nu mi-am dorit asta”, îmi mărturisește Arșinel, în timp ce începem să schimbăm impresii, despre fericire. „Starea de fercire cunoaște multe aspecte. Nu aș putea să spun că sunt fericit. Pot să spun că, în general, sunt mulțumit de lucrurile pe care le-am realizat atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Tot timpul ne lipsește ceva, dar asta ne ajută să ne mobilizăm pentru următorii pași, ne face să ne dorim mai mult să reușim”, îmi mărturisește el.

 Dacă în tinerețe se simțea fericit când simțea gustul libertății, astăzi, actorul are alte așteptări, dar, uneori, se mai lasă bântuit de grijile acelor vremuri. „Atunci îmi doream să trec clasa și vara să fiu liber, să pot pleca la Câmpia Turzii, de unde era sora mamei, noi fiind moldoveni, și să mă bucur de leul pe care mi-l dădea când mă duceam să iau pâine și cu care îmi luam bomboane, cu ajutorul cărora îmi stricam dinții. Să am parteneri de joacă, sa mă simt liber, să zburd, să strige mama, la trei dimineața: Nelu, scoală-te si du-te la coadă la carne! Nu mă gândeam la o meserie, îmi doream să am un pantalon drăguț, o pereche de teniși, pe care îi vopseam cu ținvais, așa se numea substanța respectivă, și să mă țină Dumnezeu departe de ăla care mă calca pe încălțările proaspăt vopsite”.

Nu crede că într-un alt colț de lume ar fi putut fi mai fericit decât aici. „Sufletul și mintea mea nu ar fi putut exista în altă parte, nu ar fi putut să se simtă mai bine ca în sosul ăsta românesc. Sunt român, cu toate că mama avea origine germană, dar era mai româncă decât toți din satul în care a dus-o tata. Era o femeie gospodină, zugrăvea, mulgea vaca, ne-a purtat și prin bombardamente și prin gloanțe”.

„Nefericirea din iubire îți produce o rană pe care eu nu am putut să o ascund”

Marele actor crede că împlinirea în dragoste este esențială și că ea întregește tabloul fericirii. Deși viața i-a făcut multe daruri, doar iubirea i-a dat forța să meargă mai departe.”Suntem altfel când iubim. Un om nefericit în amor nu poate reuși în profesia lui. Nefericirea din iubire îți produce o rană pe care eu nu am putut să o ascund. Nu mi-a fost indiferent. Am făcut eforturi, de foarte multe ori am reușit, publicul nu și-a dat seama, dar nu poți să ascunzi. Nu poți uita prima emoție, momentul acela când fata pe care o placi pleacă cu un alt coleg. Sufletul ține de ceva dumnezeiesc. E una dintre cele mai importante stări  S-a întamplat să fac teatru, iubind, dar să nu mai existe reciprocitate, viața m-a obligat, însă, să merg mai departe”, spune Arșinel. Adevărata fericire a găsit-o însă lângă Marilena, femeia care îl face să râdă și ține frâiele unei relații de peste 40 de ani. „Soția mea deține controlul, e un om extrem de vesel, e exuberantă, nu e falsă, are un râs molipsitor și adevărat, care poate fi remarcat și în sala de la Tănase. Alături de ea am construit o țară, România mea mică, unde eu sunt președinte. M-a făcut să mă simt stăpân. Eu mă lupt să șterg momentele de supărare care apar. Sunt un băiat bun, cedez primul”. (Simona Tudorache)

 

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Vulpița Veronica, mamă în mare secret! Ar fi născut în urmă cu puțin timp! „E...
Imaginile momentului în fotbalul românesc: Gino Iorgulescu, Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi s-au distrat ca...
Florin Călinescu, oprit de o femeie pe stradă după Românii au talent. 'Să-ți fie rușine!'....
Şirul erorilor de raportare a deceselor cauzate de COVID-19. Ministrul Sănătăţii iese la raport
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
FDA a autorizat vaccinul Pfizer pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Schimbare importantă la Antena 3. Mihai Gâdea a făcut anunțul în direct, telespectatorii se vor...
Horoscopul banilor 11-16 mai 2021. Zodia care își va face toate poftele
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A fost găsită moartă în dormitorul ei! Anunţul ŞOC al momentului. Cum au găsit-o poliţiştii
Cacao cu… sodă caustică – ce s-a descoperit în cacao de pe piața din România
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide