CU GÂNDUL LA ROMÂNIA, cea mai nouă rubrică lansată de GÂNDUL.RO! Aici îi veți cunoaște pe românii cu adevărat excepționali!

CU GÂNDUL LA ROMÂNIA, cea mai nouă rubrică lansată de GÂNDUL.RO! Aici îi veți cunoaște pe românii cu adevărat excepționali!
Publicat: 01/07/2020, 17:14
Actualizat: 01/07/2020, 19:31

GÂNDUL.RO a lansat o nouă rubrică de excepție. ”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” va prezenta, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” se dorește a fi, cotidian, o întâlnire motivantă cu adevărate personalități ale țării. În cuprinsul acestei rubrici cu totul speciale veți face cunoștință cu oameni pentru care locul întâi al unui podium – fie el și metaforic – se transformă, de fiecare dată, într-o realitate palpabilă. Oameni pentru care un microscop devine o a doua natură, iar camera de luat vederi o prelungire, firească, a gândului și a sufletului.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” nu este doar un laitmotiv jurnalistic, ci o întreagă lume adusă mai aproape și descifrată sub ochii cititorului, o ”scenă” unde ”actorii” își prezintă realizările extraordinare. În același timp, ei și sunt oamenii deciși să își îndeplinească visele și să își transforme propriile speranțe în certitudini, oamenii care impresionează, de altfel, și dincolo de granițele României.

”Dacă poporul român dispare şi rămâne o carte a lui Mihai Eminescu, lumea va şti cine au fost românii”, spunea Mircea Eliade, la un moment dat, oferind – prind însăși activitatea sa – încă o dovadă că talentul, indiferent de domeniul adus în discuție, a făcut parte integrantă din viața unei Românii care a oferit întregii lumi atâtea personalități.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA”, rubrica românilor excepționali

”Poporul român este o enigmă şi un miracol”, considera Gheorghe Brătianu, iar Nichita Stănescu nu s-a dezis, niciodată, de credința că ”Limba română este dumnezeiesc de frumoasă”. Rubrica lansată de GÂNDUL.RO”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” – vă va transpune, în fiecare zi, într-o realitate despre care, din păcate, se vorbește foarte puțin în ultima perioadă.

Există atât de mulți români care își înnobilează spiritul și viața, prin realizările lor, încât o astfel de rubrică era imperios necesară. România trăiește frumos prin acești români excepționali, iar poveștile lor de viață trebuie cunoscute. Dar nu numai atât. Trebuie înțelese și apreciate la justa valoare.

România a fost și rămâne un creuzet al talentelor. Medici excepționali, sportivi care au ridicat drapelul tricolor pe cea mai înaltă poziție și au ascultat imnul României cu mâna la inimă. Regizori impresionanți, actori care au făcut – și fac – istorie. Scenariști de anvergură, scriitori cu un ”condei” pe care nu puțini l-au etichetat drept adevărat ”miracol literar”. Profesori, ingineri, sculptori, pictori, inventatori cale căror realizări au determinat firme renumite din întreaga lume să le ”vâneze”, cu asiduitate, colaborarea.

Oameni ai artelor, oameni ai cifrelor, oameni ai angrenajelor impresionante care aduc mai aproape ”tehnologia viitorului”. Oameni ai cuvintelor meșteșugite sau autorii unor magistrale pledoarii în sălile de tribunal. Sportivi și elevi premiați la olimpiade interne sau internaționale. Oameni. Excelează în tot ceea ce își propun, dar, dincolo de toate acestea, sunt mereu ”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului