Edmond Niculușcă – marele câștigător al Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020: „Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului”

Edmond Niculușcă – marele câștigător al Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020: „Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului”
Sursă foto: Edmond Niculușcă Facebook/Irina Munteanu
Publicat: 10/08/2020, 00:00

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” se dorește a fi, cotidian, o întâlnire motivantă cu adevărate personalități ale țării. În cuprinsul acestei rubrici cu totul speciale veți face cunoștință cu oameni pentru care locul întâi al unui podium – fie el și metaforic – se transformă, de fiecare dată, într-o realitate palpabilă. Oameni pentru care un microscop devine o a doua natură, iar camera de luat vederi o prelungire, firească, a gândului și a sufletului.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” nu este doar un laitmotiv jurnalistic, ci o întreagă lume adusă mai aproape și descifrată sub ochii cititorului, o ”scenă” unde ”actorii” își prezintă realizările extraordinare. În același timp, ei și sunt oamenii deciși să își îndeplinească visele și să își transforme propriile speranțe în certitudini, oamenii care impresionează, de altfel, și dincolo de granițele României.

Edmond Niculușcă este câștigătorul marelui premiu în valoare de 12.000 euro oferit de Fundația Alexandrion în cadrul Galei Premiilor ,,Matei Brâncoveanu’’ 2020, cu cel mai mare număr de voturi din partea publicului – 16.885 de voturi. Următorii clasați, conform votului online al publicului, au fost Raluca Selejan, Carmen Chindriș, Tudor Baciu, Ana Maria Ciobanu, au fost premiați de către Fundația Alexandrion cu câte 1.500 euro fiecare.

Peste 10.000 de persoane au urmărit ediția din acest an a Galei Premiilor ,,Matei Brâncoveanu’’, organizată de Fundația Alexandrion, care a avut loc pe 14 iunie, în mediul online. Publicul a avut la dispoziție 24 de zile în care să voteze finalistul favorit pe platforma www.fundatia-alexandrion.ro, iar sistemul de vot s-a închis chiar în timpul galei. Pe parcursul campaniei de vot care a început pe 21 mai, clasamentul s-a schimbat de mai multe ori, amplificând adrenalina și emoțiile finaliștilor și susținătorilor lor, însă, la final, Edmond Niculușcă a preluat conducerea clasamentului.

Marele premiu îi va permite lui Edmond Niculușcă să investească în proiectul Antiseismic District, primul proiect din România care pregătește pentru cutremur comunitatea unui întreg cartier vulnerabil în cazul unui seism major

„Sunt foarte emoționat, sunt foarte fericit, sunt foarte încântat, sunt foarte recunoscător. Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului. M-am luptat enorm împreună cu prietenii mei, cu colegii mei, cu echipa ARCEN, cu partenerii ARCEN să câștigăm acest premiu, pentru că acest premiu este pentru un proiect care poate salva vieți. Prin Antiseismic District vom pregăti pentru următorul mare cutremur peste 20.000 de oameni din centrul Bucureștiului”, potrivit unui comunicat de presă al Fundației Alexandrion.

„Gala Matei Brancoveanu 2020 a fost un succes și mă bucur foarte tare că în noul format, adaptat la perioada pe care o traversăm, ne-a oferit oportunitatea de a avea alături de noi un public atât de numeros, care a urmărit gala online. A fost extraordinar să putem aduce în fața tuturor proiectele și poveștile a cinci tineri a căror muncă este foarte importantă pentru societate, pentru viitorul acestei țări. ’’, a declarat Președintele Fundației Alexandrion, Nawaf Salameh.

Fundația Alexandrion a fost înființată ca urmare a numeroaselor activităţi sociale desfăşurate de companiile din cadrul Alexandrion Group. Sub umbrela Fundaţiei Alexandrion se derulează proiecte de peste 20 de ani.

Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020 poate fi revăzută pe pagina de Facebook a Fundaţiei Alexandrion. Evenimentul a fost prezentat de tânărul actor Pavel Ulici, cunoscut pentru rolurile interpretate în producţii româneşti şi internaţionale, iar Doru Trăscău şi Andrei Zamfir de la The Mono Jacks au interpretat live, în formulă acustică, piesele trupei îndrăgite de public.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom