Edmond Niculușcă – marele câștigător al Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020: „Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului”

Redactor:
Mihaela Ivancica
Edmond Niculușcă – marele câștigător al Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020: „Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului”
Sursă foto: Edmond Niculușcă Facebook/Irina Munteanu

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” se dorește a fi, cotidian, o întâlnire motivantă cu adevărate personalități ale țării. În cuprinsul acestei rubrici cu totul speciale veți face cunoștință cu oameni pentru care locul întâi al unui podium – fie el și metaforic – se transformă, de fiecare dată, într-o realitate palpabilă. Oameni pentru care un microscop devine o a doua natură, iar camera de luat vederi o prelungire, firească, a gândului și a sufletului.

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” nu este doar un laitmotiv jurnalistic, ci o întreagă lume adusă mai aproape și descifrată sub ochii cititorului, o ”scenă” unde ”actorii” își prezintă realizările extraordinare. În același timp, ei și sunt oamenii deciși să își îndeplinească visele și să își transforme propriile speranțe în certitudini, oamenii care impresionează, de altfel, și dincolo de granițele României.

Edmond Niculușcă este câștigătorul marelui premiu în valoare de 12.000 euro oferit de Fundația Alexandrion în cadrul Galei Premiilor ,,Matei Brâncoveanu’’ 2020, cu cel mai mare număr de voturi din partea publicului – 16.885 de voturi. Următorii clasați, conform votului online al publicului, au fost Raluca Selejan, Carmen Chindriș, Tudor Baciu, Ana Maria Ciobanu, au fost premiați de către Fundația Alexandrion cu câte 1.500 euro fiecare.

Peste 10.000 de persoane au urmărit ediția din acest an a Galei Premiilor ,,Matei Brâncoveanu’’, organizată de Fundația Alexandrion, care a avut loc pe 14 iunie, în mediul online. Publicul a avut la dispoziție 24 de zile în care să voteze finalistul favorit pe platforma www.fundatia-alexandrion.ro, iar sistemul de vot s-a închis chiar în timpul galei. Pe parcursul campaniei de vot care a început pe 21 mai, clasamentul s-a schimbat de mai multe ori, amplificând adrenalina și emoțiile finaliștilor și susținătorilor lor, însă, la final, Edmond Niculușcă a preluat conducerea clasamentului.

Marele premiu îi va permite lui Edmond Niculușcă să investească în proiectul Antiseismic District, primul proiect din România care pregătește pentru cutremur comunitatea unui întreg cartier vulnerabil în cazul unui seism major

„Sunt foarte emoționat, sunt foarte fericit, sunt foarte încântat, sunt foarte recunoscător. Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului. M-am luptat enorm împreună cu prietenii mei, cu colegii mei, cu echipa ARCEN, cu partenerii ARCEN să câștigăm acest premiu, pentru că acest premiu este pentru un proiect care poate salva vieți. Prin Antiseismic District vom pregăti pentru următorul mare cutremur peste 20.000 de oameni din centrul Bucureștiului”, potrivit unui comunicat de presă al Fundației Alexandrion.

„Gala Matei Brancoveanu 2020 a fost un succes și mă bucur foarte tare că în noul format, adaptat la perioada pe care o traversăm, ne-a oferit oportunitatea de a avea alături de noi un public atât de numeros, care a urmărit gala online. A fost extraordinar să putem aduce în fața tuturor proiectele și poveștile a cinci tineri a căror muncă este foarte importantă pentru societate, pentru viitorul acestei țări. ’’, a declarat Președintele Fundației Alexandrion, Nawaf Salameh.

Fundația Alexandrion a fost înființată ca urmare a numeroaselor activităţi sociale desfăşurate de companiile din cadrul Alexandrion Group. Sub umbrela Fundaţiei Alexandrion se derulează proiecte de peste 20 de ani.

Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020 poate fi revăzută pe pagina de Facebook a Fundaţiei Alexandrion. Evenimentul a fost prezentat de tânărul actor Pavel Ulici, cunoscut pentru rolurile interpretate în producţii româneşti şi internaţionale, iar Doru Trăscău şi Andrei Zamfir de la The Mono Jacks au interpretat live, în formulă acustică, piesele trupei îndrăgite de public.

Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
FOTO. Cum arată acum fosta soţie a lui Mădălin Ionescu! Îşi înnebuneşte admiratorii cu imagini...
Fetița care a uimit toți profesorii cu răspunsul ei. Cât fac 9 x 9? Vezi...
Fosta soție a lui Mădălin Ionescu face senzație pe internet. Fotografiile care șochează
Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus! Ce a făcut patronul lui FCSB, după...
România, amenințată direct de Moscova! Rușii vorbesc de RĂZBOI în Marea Neagră
Ţară care anunţă oficial că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus:...
Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
Fetița care a uimit toți profesorii cu răspunsul ei. Cât fac 9 x 9? Vezi...
Supriză de PROPORȚII după ce a fost reconstruită fața unui CĂLUGĂR medieval. „Seamănă mult prea...
EXCLUSIV: Ce i se întâmplă acum primarului PNL, după ce și-a filmat fiica dezbrăcată, în...
Cea mai mare companie de taxi acuzată de focar de COVID19
Prima țară lovită de al treilea val al pandemiei de coronavirus. "Va fi o catastrofă"
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide