Dezvăluim ÎN EXCLUSIVITATE ce a povestit instanței milionarul acuzat de soție că a violat-o și ar fi încercat să o înece în jacuzzi! ”Nu-mi amintesc… Am consumat alcool” + ”N-am violat-o! Fiecare act sexual a fost consimțit”

Dezvăluim ÎN EXCLUSIVITATE ce a povestit instanței milionarul acuzat de soție că a violat-o și ar fi încercat să o înece în jacuzzi! ”Nu-mi amintesc... Am consumat alcool” + ”N-am violat-o! Fiecare act sexual a fost consimțit”
Dezvăluim ÎN EXCLUSIVITATE ce a mărturii a depus, în ședința secretă, milionarul acuzat de soție că a violat-o și ar fi încercat să o înece în jacuzzi! ”” + ””
Publicat: 16/08/2020, 19:01
Actualizat: 18/08/2020, 12:36

Cazul multi-milionarului Mihai Bizu, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori imobiliari din București, a fost relatat în premieră de GÂNDUL.RO. Reporterii noștri v-au prezentat detalii halucinante despre acuzațiile de viol și tentativă de omor, pe care soția le-a formulat împotriva omului de afaceri.

Azi, dezvăluim ÎN EXCLUSIVITATE ce a povestit Bizu în ședința secretă de la Judecătorie, acolo unde a primit interdicția de a se mai apropia de Irina Popescu, instructorul de yoga cu care milionarul este căsătorit.

Așa cum ați putut citi în premieră pe GÂNDUL.RO, după tentativa de crimă care ar fi avut loc în curtea unei vile de lux din stațiunea Mamaia, unde soții Bizu-Popescu se aflau în vacanță, procurorii l-au audiat pe milionar, iar primele cercetări au arătat că În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă. El a urmărit astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane”.

Mihai Bizu este unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov. A ridicat, până acum, zeci de blocuri în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

După ce a revenit în Capitală, Irina Popescu a mers la Secția 15 Poliție și  a povestit – cu lux de amănunte – ce i s-a întâmplat. Polițiștii au constatat că, pe lângă viol, ar putea fi vorba și despre o tentativă de crimă, motiv pentru care a fost anunțat Serviciul Omoruri.

”Pârâtul i-a provocat reclamantei leziuni fizice destul de grave, fiind vorba despre o plagă de cuțit”

În paralel, la Judecătoria Sectorului 4 din București, a fost luată în discuție și o cerere de emitere a unui ordin  de interdicție. GÂNDUL.RO vă prezintă, în exclusivitate, varianta pe care milionarul a prezentat-o în fața judecătorilor, într-o ședință secretă.

Irina Popescu a solicitat admiterea cererii de emitere a ordinului de protecție împotriva lui Mihai Bizu, ”apreciind că aceasta este întemeiată, reclamantei îi este teamă de pârât și consideră că acesta reprezintă un real pericol pentru integritatea sa fizică și psihică. Arată că sunt îndeplinite condițiile legale pentru emiterea acestui ordin, din înscrisurile de la dosar rezultând că pârâtul i-a provocat reclamantei leziuni fizice destul de grave, fiind vorba despre o plagă de cuțit și nicidecum una superficială și chiar pârâtul a recunoscut că, mesajele depuse la dosar reprezintă corespondența lui”.

Dezvoltatorul imobiliar, la rîndul său, a declarat în fața instanței că cererea de emitere a unui ordin de protecție, formulată de Irina Popescu, este ”neîntemeiată”, iar unul dintre argumente a fost acela că totul pornește doar de la declarațiile partenerei sale de viață. În consecință, este cuvântul ei împotriva cuvântului său, iar femeia nu s-a aflat ”în pericol”, așa cum pretinde. Da, au fost împreună în Mamaia, ”se simțeau bine și au consumat băuturi alcoolice”, i-a cumpărat Irinei chiar și un ”telefon de ultimă generație”, iar dacă ea s-ar fi simțit ”în pericol”, în compania sa, nu ar mai fi acceptat astfel ”daruri” – a susținut milionarul.

”Din probele administrate în cauză, nu rezultă ca pârâtul ar fi exercitat violențe fizice asupra reclamantei; părțile se aflau în stațiunea Mamaia, se simțeau bine și ambele au consumat băuturi alcoolice la momentul presupusei agresiuni. De asemenea, ulterior, părțile au ținut legătura, pârâtul i-a asigurat reclamantei tot sprijinul financiar și moral, i-a achiziționat acesteia un telefon de ultimă generație și tot ce a dorit reclamanta. Or, dacă reclamanta se simțea în pericol față de persoana pârâtului, mai accepta aceasta în continuare daruri sau alte lucruri de la acesta?”, se arată în motivarea instanței.

Totuși, milionarul nu contestă existența unor violențe la care a fost supusă Irina Popescu, numai că ”nu știe ce a provocat acea agresiune”. Și, mutând scandalul într-un alt plan, omul de afaceri susține că i se cer și 500 de euro chirie de către partenera de viață, chiar dacă ”părțile” au reședințe separate.

”.. este clar că reclamanta nu se simte amenințată de pârât, acest fapt reieșind și din faptul ca în dimineața zilei de 08.08.2020, ulterior presupusei agresiuni, reclamanta a sunat o terță persoană pentru a-i reproșa infidelitățile soțului și pentru a-i prezenta relația fericită pe care o are cu acesta; dacă reclamanta se simțea la acel moment în pericol, primul lucru pe care aceasta trebuia să-l facă, era să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Or, din contră, reclamanta a făcut poze și le-a trimis acelei persoane, după care s-a suit în mașină plecând spre București, a mers la spital și apoi a cerut emiterea ordinului de protecție; înțelege că a existat o agresiune, dar nu știe ce a provocat acea agresiune, dar să fie acuzat pârâtul de această agresiune, este prea mult, în condițiile în care reclamanta nu a dat dovadă că se teme de acesta.

Mai mult, reclamanta cere 500 euro drept chirie, în condițiile în care aceasta are propriul apartament, acest fapt rezultând din înscrisurile de la dosar și mai mult decât atât, părțile nu locuiesc împreună, ambele având propriile reședințe”.

Extras din motivarea instanței

Apărătorul Irinei Popescu: ”Agresiunile reclamate, de natură fizică și de natură sexuală, sunt dovedite”

Apărătorul Irinei Popescu a declarat în fața judecătorilor că există ”probe” indubitabile care arată că aceasta a fost supusă unor violențe de natură fizică și sexuală, existând fotografii depuse la dosar care demonstrează acuzațiile formulate.

Mai mult, Mihai Bizu ”manifestă o atitudine de regret”, iar concluzia este aceea că își asumă faptele petrecute, cu toate că milionarul nu își mai amintește întregul ”film al evenimentelor” din cauza consumului de alcool. Însă există un mesaj – ora 03.04 – în care Irina Popescu scrie că a fost scufundată cu capul sub apă de omul de afaceri și, suplimentar, ”prezintă o plagă la braț”. Totuși, pe fondul consumului de alcool, înainte ca scenele violente să aibă loc, nici Mihai Bizu și nici Irina Popescu nu își mai aduc aminte ”toate detaliile”, însă există ”mesaje date de pârât (n.red. – Mihai Bizu) din care reiese că acesta și-ar fi cerut scuze.

”Agresiunile reclamate, de natură fizică și de natură sexuală, sunt dovedite, cel puțin fizică, prin planșele foto depuse la dosar prin care reclamanta arată urmările agresiunii la care a fost supusă; în plus, din lecturarea conversațiilor depuse la dosar și pe care pârâtul nu le-a contestat, dimpotrivă a spus că-i aparțin, rezultă ca pârâtul manifestă o atitudine de regret față de cele întâmplate, cu alte cuvinte există o asumare a acestuia față de cele petrecute; la ora 3.04, există mesajul în care reclamanta îi arată că a fost scufundată cu capul în apă și prezintă o plagă la braț; multe mesaje date de pârât sunt în sensul de a se scuza în raport de situația de fapt”, se precizează în motivarea instanței.

”Părțile au consumat băuturi alcoolice, fapt credibil pentru susținerile acestora că nu-și pot aduce aminte eventual, dacă ar fi consumat suficient alcool. Apreciază că în aceste condiții cererea reclamantei este întemeiată și că pârâtul reprezintă un pericol la adresa reclamantei față de urmarea fizică cu care a fost vătămată reclamanta, așa cum se poate observa și în poza depusă la dosar. Solicită admiterea ordinului de protecție…”

Extras din motivarea instanței

Irina Popescu, trasă de păr și ținută cu capul sub apă de milionarul Mihai Bizu

Informațiile extrase din motivarea instanței – și prezentate, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO – sunt halucinante, iar o deplasare la Mamaia, care ar fi trebuit să fie un motiv de relaxare pentru ambii parteneri, s-a transformat într-un scandal de proporții, pornind de la gelozie, trecând prin loviri repetate, plus ”înțepătură” cu un cuțit – urmată de o sângerare abundentă -, ajungându-se la viol repetat și… tentativă de omor.

”În data de 08.08.2020, în jurul orelor 00.00, în localitatea Mamaia, pe fondul geloziei, pârâtul a tras-o de păr și a ținut-o cu capul sub apă pe reclamantă, după care aceasta a simțit o înțepătură, urmată de o sângerare puternică, în zona subaxilei. Ulterior, în jurul orelor 1.30, pârâtul a lovit-o și a violat-o pe reclamantă în mod repetat, în timp ce se aflau la hotel”, constată judecătorii.

În varianta prezentată de Mihai Bizu, scandalul s-a declanșat pe fondul unei crize de gelozie a Irinei, aceasta acuzându-l că flirtrează cu alte femei.

”Au petrecut împreună seara de vineri, 07.08.2020, în compania unor prieteni, la reședința acestora din Mamaia. În jurul orelor 23-24, se aflau în jacuzzi și consumau diverse băuturi alcoolice, atmosfera fiind una relaxată. La un moment dat, reclamanta s-a ridicat din jacuzzi și a plecat spre toaletă. Ulterior, s-au retras în camera de hotel unde erau cazați, petrecându-și acolo restul serii”, se arată în motivare.

”În jurul orei 6.00, dimineața zilei de sâmbătă, 08.08.2020, reclamanta a plecat din Constanța spre București, cu un autoturism folosit în regim de ride-sharing, costurile fiind suportate de către pârât, furându-i telefonul mobil. A precizat că nu are cunoștință despre acțiunile care s-au petrecut în acest interval de timp, întrucât telefonul său mobil era în posesia reclamantei.

Din cele discutate cu aceasta, a aflat că reclamanta a început să aibă suspiciuni de infidelitate, devenind foarte geloasă și făcându-i diverse reproșuri, ca urmare a unor comunicări cu diverse persoane de sex feminin”.

Extras din motivarea instanței

Milionarul Mihai Bizu: ”Acuzațiile de viol nu sunt reale, fiecare act sexual a fost consimțit”

Acuzat de Irina Popescu de viol, milionarul Mihai Biza s-a apărat în fața instanței și a susținut că nici vorbă despre așa ceva. Fiecare raport sexual, a declarat Bizu, ”a fost consimțit”, iar ”starea de pericol” despre care vorbește partenera sa ”nu există”.

În astfel de condiții, milionarul a susținut că emiterea unui ordin de protecție este ”neîntemeiată”, invocând chiar și argumente de ordin ”profesional”.

”Cu privire la acuzațiile de viol, pârâtul a arătat că acestea nu sunt reale, iar fiecare raport sexual, inclusiv cel din noaptea dinspre vineri, 07.08.2020 spre sâmbătă, 08.08.2020, a fost consimțit. Pe lângă faptul că nu există acte de violență exercitate asupra reclamantei și, pe cale de consecință, nu există o stare de pericol, cererea de emitere a ordinului de protecție este neîntemeiată și din alte puncte de vedere”, se mai precizează în motivarea instanței.

”Pârâtul a susținut că, prin emiterea ordinului de protecție cu obligarea la păstrarea unei distanțe de 300 m față de victimă, pârâtului i se aduc importante prejudicii, întrucât societatea în cadrul căreia este administrator are un punct de lucru chiar în curtea ansamblului în care își are domiciliul reclamanta, iar exercitarea, în fapt, a activităților specifice obiectului de activitate al acestei societăți se face pe șantierul din imediata apropiere a punctului de lucru.

Prin această limitare, pârâtul nu își mai poate exercita atribuțiile în cadrul societății, întrucât orice prezentare a la locul de muncă ar constitui o încălcare a ordinului de protecție provizoriu și, implicit, o infracțiune. Printre atribuțiile de serviciu ale pârâtului se numără și realizarea recepției unei construcții aflate la mai puțin de 300 m față de domiciliul reclamantei, astfel încât prezența sa în acel loc (obligatorie conform atribuțiilor de serviciu) ar constitui o infracțiune”

Judecătorii nu au fost convinși de argumentele prezentate de milionar

Mihai Bizau și-a susținut punctul de vedere, încercând să demonteze toate acuzațiile – foarte grave, de altfel – pe care le-a adus Irina Popescu, iar judecătorii – analizând argumentele cele două părți – au hotărât că este justificat și necesar un ordin de protecție împotriva omului de afaceri.

Timp de 6 luni, Mihai Bizu nu are voie să se apropie la mai puțin de 100 metri de Irina Popescu.

”Emite ordin de protecție împotriva pârâtului Mihai Bizu Obligă pârâtul la respectarea următoarelor măsuri, pentru o durată de 6 luni , de la data pronunțării prezentei hotărâri:

  • Evacuarea pârâtului din imobilul situat în București (…) și reintegrarea victimei în locuința menționată
  • Să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de reclamantă, față de imobilul în care aceasta locuiește situat în București.
  • Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima”

Instanța a dispus, totodată – pentru o perioadă de 6 luni -, luarea următoarelor măsuri de control al respectării ordinului de protecție și pentru prevenirea încălcării acestuia de către omul de afaceri:

  • Milionarul Mihai Bizu este obligat să se prezinte periodic – o dată pe săptămână – la secția de poliție competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecție, aceasta din urmă urmând să stabilească în concret zilele de prezentare;
  • Omul de afaceri este obligat să ofere informații organului de poliție cu privire la adresa imobilului în care locuiește în fapt;
  • Vor avea loc verificări periodice și/sau spontane privind locul unde se află omul de afaceri.
Adrian Artene
Director editorial al Grupului de Presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații