EXCLUSIV. Fiul Luminiței Anghel, audiat de polițiști. Agresorul lui a fost identificat: este un fost participant la ”Vocea României”! Anchetatorii l-au citat, dar suspectul a dispărut!

Publicat: 29/08/2020, 13:00
Actualizat: 29/08/2020, 13:28

GÂNDUL.RO a aflat informații de ultimă oră despre agresiunea îndreptată împotriva fiului cântăreței Luminița Anghel. Acesta susținuse că, miercuri seară, a fost atacat chiar în propria casă. Potrivit declarațiilor lui David Pușcaș (26 de ani), el ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, apoi agresorul i-ar fi distrus mai multe bunuri din casă.

Surse din Poliție au dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE reporterilor GÂNDUL.RO că fiul Luminiței Anghel a fost audiat deja, joi, de polițiștii de la Secția 11 și că anchetatorii l-au identificat pe presupusul agresor. Acesta este un fost concurent de la ”Vocea României”, care a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

Potrivit surselor noastre, fiul artistei a mărturisit inițial că ar fi fost bătut de un anume Robert Reamzy. Anchetatorii au descoperit însă că agresorul că se numește, de fapt, Robert Ștefan Cîrleț și are 26 de ani.

Imediat după agresiune, David a fost transportat la o unitate medicală unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Robert Cîrleț a fost citat, de altfel, pentru vineri la Poliție, dar suspectul nu s-a prezentat la audieri. Sursele GÂNDUL.RO afirmă că ”în prezent se desfășoară activități în vederea depistării acestuia”.

Fiul Luminiței Anghel postase pe Facebook faptul că ar fi fost bătut în propria casă. ”Scriu aici cu o situație extrem de delicată.în primul rând vreau să anunţ că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job şi să ajung la un prieten. Situaţia a fost în felul următor. Eu mi am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten pentru că aşa îl considerăm plecase de la mine şi după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă. Evident îi scriu că da şi oricum eu trebuia să plec aşa că ieşeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert care probabil îl ştiţi de la Vocea , au intrat la mine în casă şi de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproşeze ce am zis de el şi să devină agresiv a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul şi sunt lovit la cap şi la ochi.

Nu ştiu cum să anunţ autorităţile sunt efectiv şocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a ameninţat că se va întoarce. Vreau să se ştie că e un om periculos şi mai ales felul în care m-a atacat şi eram efectiv fără apărare putea să mă omoare în casă”, a povestit pe pagina personală de Facebook David Pușcaș.

scriu aici cu o situatie extrem de delicata.in primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job…

Publicată de David Puscas pe Miercuri, 26 august 2020

S-a certat cu mama lui, celebra Luminița Anghel

David Pușcaș nu este străin de scandaluri. Mai multă vreme a fost certat cu mama lui, Luminița Anghel. “David s-a certat cu Luminiţa acum vreo 2-3 luni, pe mesaje, că trebuiau să se vadă şi ea l-a tot amânat. David a început să-i dea iar multe mesaje, să o sune, ea n-a mai răspuns, ba chiar i-a blocat numărul de telefon ca să nu o mai poată căuta. Discuţiile sunt tot de bani, tot de loc de muncă, aceleaşi subiecte pe care s-au contrat mereu. Acum David lucrează la un salon de înfrumuseţare şi-şi câştiga singur banii”, susţineau la vremea respectivă cei din anturajul tânărului. Principala nemulțumire a Luminiței Anghel ar fi fost legată de faptul că David nu muncește pentru a câștiga bani.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Adrian Artene
Director editorial al Grupului de Presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația