Marina Almășan, despre colegul Mircea Radu: ”L-am compătimit sincer! Trebuie să fi fost într-o situație tare disperată” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Redactor:
Adrian Nicolae
Marina Almășan, despre colegul Mircea Radu: ”L-am compătimit sincer! Trebuie să fi fost într-o situație tare disperată” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Prezentatorul TV Mircea Radu se află, zilele acestea, în mijlocul unui mega-scandal. El a fost acuzat că și-a falsificat declarația de avere pentru a ascunde faptul că încasează sume consistente de la TVR ca moderator al emisiunii ”Down The Road”, dar și pentru funcția de consilier de comunicare.

În urma dezvăluirilor făcute de MediaSind, Mircea Radu a depus la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă în care a recunoscut că suma reală totală primită este de 112.564, dublu față de 64.670 lei, suma declarată anterior. În acest context, sindicaliștii MediaSind au cerut „demiterea de urgență” a lui Mircea Radu din toate funcțiile pe care le deține în TVR.

Contactată de reporterii GÂNDUL.RO, vedeta TVR Marina Almășan a acceptat să vorbească despre fostul coleg de emisiune, Mircea Radu.

“Cu toate că lumea – mai ales cea din TVR – știe în ce condiții a părăsit Mircea Radu, cu trei ani în urmă, Televiziunea Română , eu nu-i port ranchiună și în niciun caz nu mă pot bucura de momentele nefaste pe care le traversează, în aceste zile.

Ba, mai mult, împreună cu echipa noastră, din care Mircea a făcut parte câțiva ani buni, l-am compătimit sincer: trebuie să fi fost într-o situație tare disperată, ca să accepte să se reîntoarcă în instituția de care spunea că îi este silă și, mai mult, de a face echipă cu inși care se știe că o distrug sistematic”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO.

Marina Almășan amorsează ”bomba” din TVR: ”Nu a beneficiat, probabil, decât de o parte din ei…”

De altfel, cunoscuta prezentatoare a Televiziunii naționale, susține că ”Nu-i înțeleg nici pe cei care-l invidiază, pentru banii halucinanți, primiți de la TVR, pentru că nu-ti trebuie prea multă imaginație, ca să-ți dai seama că Mircea nu a beneficiat, probabil, decât de o parte din ei…

Oricum, și eu și colegii mei am fost șocați și de banii halucinanți, primiți de Mircea la TVR, dar mai ales de gafa impardonabilă, pe care a făcut-o, tăinuindu-și veniturile, în declarația de avere.

Din toată povestea asta, sper ca fostul nostru coleg să rămână cu regretul plecării din echipa noastră, unde principiul după care funcționam – poate nu foarte atractiv – era: “sărac, dar cinstit”!”, mai spune Marina Almășan.

Conducerea Televiziunii publice amenință cu instanța!

În timp ce sindicaliștii din TVR cer îndepărtarea lui Mircea Radu, conducerea televiziunii acuză MediaSind de propagarea de „fake news” și amenință cu instanța:

”Un sindicat nereprezentativ la nivel de SRTv pune un titlu-şoc „Mircea Radu, şeful Comunicării din Televiziunea Naţională, recunoaşte că şi-a falsificat declaraţia de avere!

Pe scurt, suma trecută în precedenta declaraţie de avere a fost greşită. A fost o eroare omenească, neintenţionată şi reparată în termen legal. Atât şi nimic mai mult. Pentru cei interesaţi pe larg de subiect, există site-ul Secretariatului General al Guvernului unde e scris în clar că Rectificarea declaraţiei de avere şi/sau a declaraţiei de interese poate fi iniţiată şi de către angajaţii care au obligaţia depunerii acestora, în termen de 40 de zile de la depunerea iniţială (pagina 10, cap. 5.11, punctul 5).

”Reamintim însă:
• Prin propagarea constantă de informaţii false, neverificate, acest sindicat nereprezentativ, MediaSind, devine un periculos colportor de minciuni şi sursă de fakenews;
• Acţiunile acestui sindicat nereprezentativ, MediaSind, pot fi calificate drept grave şi periculoase iar Televiziunea Publică are dreptul, dar şi obligaţia, să ceară în instanţă încetarea acestor abuzuri şi corectarea nedreptăţilor şi a prejudiciilor aduse SRTv”, se arată în comunicatul transmis de conducerea Televiziunii publice.

Vedeta TVR, în lacrimi! Fiul său S-A SINUCIS chiar de ziua ei. E ştirea care...
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
E o bruneta superba! Maria este cea mai sexy fiica de fotbalist roman. Wow, cum...
APOCALIPSA ZODIILOR. Vine o zi grea – horoscop complet 22 septembrie
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. N-o sa crezi cât este...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
A rămas cu 'zâna' la vedere! Andreea Marin, gafă uriașă când a coborât din mașină....
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
Victorie pentru Halep! Câți bani a câștigat sportiva, după meciul de la Roma
PRĂPĂD în România. Culturile agricole sunt DISTRUSE. Premoniții sumbre…
Nelu Tătaru anunţă când vom scăpa de coronavirus
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide