Marina Almășan, despre colegul Mircea Radu: ”L-am compătimit sincer! Trebuie să fi fost într-o situație tare disperată” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Redactor:
Adrian Nicolae
Marina Almășan, despre colegul Mircea Radu: ”L-am compătimit sincer! Trebuie să fi fost într-o situație tare disperată” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Prezentatorul TV Mircea Radu se află, zilele acestea, în mijlocul unui mega-scandal. El a fost acuzat că și-a falsificat declarația de avere pentru a ascunde faptul că încasează sume consistente de la TVR ca moderator al emisiunii ”Down The Road”, dar și pentru funcția de consilier de comunicare.

În urma dezvăluirilor făcute de MediaSind, Mircea Radu a depus la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă în care a recunoscut că suma reală totală primită este de 112.564, dublu față de 64.670 lei, suma declarată anterior. În acest context, sindicaliștii MediaSind au cerut „demiterea de urgență” a lui Mircea Radu din toate funcțiile pe care le deține în TVR.

Contactată de reporterii GÂNDUL.RO, vedeta TVR Marina Almășan a acceptat să vorbească despre fostul coleg de emisiune, Mircea Radu.

“Cu toate că lumea – mai ales cea din TVR – știe în ce condiții a părăsit Mircea Radu, cu trei ani în urmă, Televiziunea Română , eu nu-i port ranchiună și în niciun caz nu mă pot bucura de momentele nefaste pe care le traversează, în aceste zile.

Ba, mai mult, împreună cu echipa noastră, din care Mircea a făcut parte câțiva ani buni, l-am compătimit sincer: trebuie să fi fost într-o situație tare disperată, ca să accepte să se reîntoarcă în instituția de care spunea că îi este silă și, mai mult, de a face echipă cu inși care se știe că o distrug sistematic”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO.

Marina Almășan amorsează ”bomba” din TVR: ”Nu a beneficiat, probabil, decât de o parte din ei…”

De altfel, cunoscuta prezentatoare a Televiziunii naționale, susține că ”Nu-i înțeleg nici pe cei care-l invidiază, pentru banii halucinanți, primiți de la TVR, pentru că nu-ti trebuie prea multă imaginație, ca să-ți dai seama că Mircea nu a beneficiat, probabil, decât de o parte din ei…

Oricum, și eu și colegii mei am fost șocați și de banii halucinanți, primiți de Mircea la TVR, dar mai ales de gafa impardonabilă, pe care a făcut-o, tăinuindu-și veniturile, în declarația de avere.

Din toată povestea asta, sper ca fostul nostru coleg să rămână cu regretul plecării din echipa noastră, unde principiul după care funcționam – poate nu foarte atractiv – era: “sărac, dar cinstit”!”, mai spune Marina Almășan.

Conducerea Televiziunii publice amenință cu instanța!

În timp ce sindicaliștii din TVR cer îndepărtarea lui Mircea Radu, conducerea televiziunii acuză MediaSind de propagarea de „fake news” și amenință cu instanța:

”Un sindicat nereprezentativ la nivel de SRTv pune un titlu-şoc „Mircea Radu, şeful Comunicării din Televiziunea Naţională, recunoaşte că şi-a falsificat declaraţia de avere!

Pe scurt, suma trecută în precedenta declaraţie de avere a fost greşită. A fost o eroare omenească, neintenţionată şi reparată în termen legal. Atât şi nimic mai mult. Pentru cei interesaţi pe larg de subiect, există site-ul Secretariatului General al Guvernului unde e scris în clar că Rectificarea declaraţiei de avere şi/sau a declaraţiei de interese poate fi iniţiată şi de către angajaţii care au obligaţia depunerii acestora, în termen de 40 de zile de la depunerea iniţială (pagina 10, cap. 5.11, punctul 5).

”Reamintim însă:
• Prin propagarea constantă de informaţii false, neverificate, acest sindicat nereprezentativ, MediaSind, devine un periculos colportor de minciuni şi sursă de fakenews;
• Acţiunile acestui sindicat nereprezentativ, MediaSind, pot fi calificate drept grave şi periculoase iar Televiziunea Publică are dreptul, dar şi obligaţia, să ceară în instanţă încetarea acestor abuzuri şi corectarea nedreptăţilor şi a prejudiciilor aduse SRTv”, se arată în comunicatul transmis de conducerea Televiziunii publice.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ales primar, fără să ştie. Un politician din Brazilia, aflat în comă indusă din cauza...
Orgia bate pandemia. 25 de persoane, printre care diplomați și un eurodeputat, prinse în timp...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
Când vom da nas în nas cu EXTRATEREȘTRII! Cercetătorii au publicat anul exact. Mai avem...
Pe ce dată pică Paştele în 2021: SURPRIZĂ MARE! De mult nu a mai fost...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
7 semne care demonstrează că aveți o căsnicie puternică în ciuda trecerii timpului!
Inchide