EXCLUSIV. Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu. Anchetatorii au stabilit cauza morții Sabinei și locul unde ar fi fost comisă crima! (SURSE)

EXCLUSIV. Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu. Anchetatorii au stabilit cauza morții Sabinei și locul unde ar fi fost comisă crima! (SURSE)
Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu. Anchetatorii au stabilit cauza morții Sabinei și locul unde a fost comisa crima (SURSE)
Publicat: 18/11/2020, 16:23
Actualizat: 18/11/2020, 17:29

După ce anchetatorii au audiat un număr mare de persoane în cazul tinerei Mihaela Sabina-Mircea, ucisă și apoi incendiată pe un câmp din județul Giurgiu, într-o valiză, trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore. Este vorba despre două surori – Elena și Silvia Constantin – și iubitul uneia dintre ele, Giani Dinu.

UPDATE: În fața judecătorului, cei trei reținuți au recunoscut ca au omorât-o în bataie pe Mihaela Sabina-Mircea, apoi au transportat- o cu mașina Silviei Constantin pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze. Bărbatul, potrivit surselor GÂNDUL.RO, este proxenet al fetelor. Cele trei persoane reținute au făcut deja contestație la executare.

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost ridicat în cursul zilei de ieri de oamenii legii, de la locuința mătușii lui din Ferentari. Aceleași au mai transmis că tânărul în vârstă de 21 ani – Giani Dinu – a transportat trupul Sabinei cu mașina pe câmpul din Giurgiu, cu toate că nu deține un permis auto.

Apar noi informații senzaționale în acest caz, iar GÂNDUL.RO le prezintă ÎN EXCLUSIVITATE.  Bărbatul este iubitul uneia dintre inculpate, iar abuzul sexual la care ar fi fost supusă victima nu a fost confirmat în urma analizelor efectuate.

Totodată, medicii legiști au stabilit și cauza morții: șoc traumatic și hemoragic. Potrivit acelorași surse judiciare, anchetatorii au mai stabilit și că această crimă a fost comisă chiar în locuința din Ferentari.

”Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual, iar cauza morții este stabilită cert în raportul medico-legal: șoc traumatic și hemoragic, nu moarte prin otrăvire. Faptul că s-a găsit insecticid în corpul victimei dovedește că ea a înghițit acest lichid, dar nu într-o cantitate care să fi dus la deces”, au transmis surse judiciare, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO.

Adevăratul motiv al omorului încă nu a fost stabilit

Varianta prezentată ieri de GÂNDUL.RO, potrivit căreia victima a recurs la gestul de a bea insecticid, se coroborează cu declarațiile celor două femei acuzate de omor, dar adevăratul motiv al omorului încă nu a fost stabilit în mod clar.

În ceea ce privește fracturile costale, despre care cele două femei reținute susțin că au provenit de la manevrele de resuscitare a Sabinei, aceste declarații nu stau în picioare, în condițiile în care sursele GÂNDUL.RO ne-au transmis că ”este posibil ca varianta aceasta să fi avut la bază, ca sursă de inspirație pentru asasini, chiar articole din presă în care se explica modul în care puteau fi fracturate coaste dacă se stătea cu picioarele pe pieptul victimei”.

Mai mult, nici ele, nici celălalt coautor la crimă nu au explicat, cel puțin până acum, cine a aplicat și când anume lovitura cu corpul dur, tăietor, în creștetul capului victimei. Perchezițiile efectuate de polițiști au vizat, de altfel, și găsirea acestui corp delict.

Adina Anghelescu-Stancu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat în Drept, specializat în nișa subiectelor din sfera justiției, cofondator al site- ului luju.ro, citeste mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase