Primele imagini cu criminalul care a ars trupul Sabinei pe câmpul din Giurgiu (DETALII EXCLUSIVE)

Primele imagini cu criminalul care a ars trupul Sabinei pe câmpul din Giurgiu (DETALII EXCLUSIVE)
Primele imagini cu criminalul care a ars trupul Sabinei pe câmpul din Giurgiu (DETALII EXCLUSIVE)
Publicat: 18/11/2020, 14:34
Actualizat: 18/11/2020, 15:38

Două femei și un bărbat, audiați în cazul femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu, au fost reținuți pentru 24 de ore, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Bărbatul care a incendiat trupul femeii este un tânăr de doar 21 de ani din București. GÂNDUL.RO îți prezintă în exclusivitate primele imagini cu criminalul Sabinei Mircea.

Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost ridicat în cursul zilei de ieri de oamenii legii de la locuința mătușii lui din Ferantari. Aceleași surse spun că tânărul în vârstă de 21 ani, Giani Dinu, a transportat trupul Sabinei Mircea cu mașina pe câmpul din Giurgiu, fără a deține un permis auto.

Alături de acesta, la locul incendierii, au mers și cele două surori  care au recunoscut în fața anchetatorilor că au comis crima: Elena și Silvia Constantin.

Surorile suspectate de anchetatori au recunoscut că au ucis-o pe femeia incendiată în Giurgiu

Femeile au invocat un motiv absolut halucinant, încercând să îi convingă pe anchetatori că, de fapt, victima ar fi încercat să se sinucidă iar ele au omorât-o în timp ce încercau să o resusciteze.

Ancheta în cazul tinerei ucise și incendiate într-o valiză, în județul Giurgiu, oferă noi detalii surprinzătoare. Cadavrul Mihaelei-Sabina Mircea a fost descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, iar investigația criminalistică a evoluat rapid de la stadiul „niciun suspect” la stadiul identificării a trei suspecți pentru care procurorii au suspiciuni rezonabile că ar fi fost implicați în uciderea și incendierea tinerei.

Examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat prezența unui insecticid ingerat de victimă

Surse judiciare au transmis, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat prezența unei substanțe care ridică alte semne de întrebare. Este vorba despre un… insecticid, iar anchetatorii pleacă de la două variante. Prima dintre ele ar fi aceea că Mihaelei-Sabina Mircea a fost obligată să înghită insecticidul, înainte de a fi ucisă.

Sursă foto: Facebook

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase