8 ȘTIRI DE LA ORA 8. GCS a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului să reacționeze împotriva conspirațiilor anti-Covid

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. GCS a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului să reacționeze împotriva conspirațiilor anti-Covid
Publicat: 27/06/2020, 08:06
Actualizat: 27/06/2020, 08:26

SOLICITARE. GCS a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului să reacționeze împotriva conspirațiilor anti-Covid

Grupul de comunicare strategică a cerut ajutorul Consiliului Național al Audiovizualului, printr-o scrisoare adresată președintelui CNA, Monica Gubernat. CNA a reacționat și a adoptat o serie de instrucțiuni pe care le-a remis televiziunilor.

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2020, după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate sâmbătă, pe edu.ro, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2020, după rezolvarea contestațiilor, vor fi afișate astăzi pe evaluare.edu.ro, putând fi consultate și pe Gândul,ro. Rezultatele finale la Evaluare Națională vor fi publicate în format anonimizat. Astfel, pe pagina online dedicată rezultatelor finale de la Evaluare Națională 2020 vor apărea coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Națională a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

După afişarea primelor rezultate la Evaluarea Națională 2020, au fost depuse 15.275 de contestaţii. La proba scrisă de Limba şi literatura română au fost depuse 9.030, la Matematică – 5.991, iar la proba de Limba şi literatura maternă – 254 de contestaţii.

Pentru elevii care nu au trecut testul termometrului și cei aflați in izolare ori care din motive medicale nu au putut să susțină probele, se organizează o a doua sesiune de Evaluare Națională. La nivel național, sunt doar patru copii care nu au trecut testul termometrului.

Raed Arafat compară reacția românilor cu privire la măsurile luate de autorități în perioada pandemiei cu situația pasagerilor în timpul unui zbor

Raed Arafat a vorbit la Digi24 și a comparat reacțiile și nemulțumirile românilor cu privire la măsurile luate de Guvern cu situația în care pasagerii unui avion hotaresc să sunt responsabili pentru a lua propriile decizii  în timpul unui zbor cu risc: ”Oare avionul credeţi că mai ajunge la destinaţie? Eu nu cred. Acelaşi lucru este aici”

Raed Arafat după ce a intrat aseară într-o benzinărie: „Nu se respectă reguli de bază!”

Raed Arafat susține că România a evitat un dezastru precum cel din Italia, în care doctorii au ales între cei care scapă de coronavirus și cei pe care nu îi pot salva.

DEPARTAMENTUL DE STAT AL SUA. România este principala sursă de export de persoane traficate în scopuri sexuale în Europa , alături de Irlanda, Bosnia-Herțegovina, Armenia și Azerbaidjan

România și Irlanda sunt singurele state UE care nu fac eforturi suficiente pentru a combate traficul de persoane. România este una dintre principalele surse de oameni traficați pentru sex sau muncă în Europa, arată un raport al Departamentului de Stat al SUA.

AVERTISMENT OMS. Un al doilea val al pandemiei ar putea ucide milioane de oameni/ COVID-19 riscă să „recidiveze” în septembrie-octombrie, după modelul gripei spaniole

Un înalt oficial al Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat vineri că milioane de oameni ar putea muri în cazul unui al doilea val al coronavirusului. Avertismentul lui Guerra vine în momentul în care mai multe țări din Europa – și de pe tot globul – încep să relaxeze măsurile de restricție introduse inițial pentru a limita răspândirea coronavirusului.

RAPORT. BNR a anunțat care este cea mai falsificată bancnotă

Falsurile de bancnote româneşti expertizate de BNR au totalizat 3.507 bucăţi, în anul 2019, în scădere cu 41% faţă de 2018. Conform BNR, cea mai falsificată bancnptă este cea de 100 lei.

92 de bancnote false au fost capturate de poliţie

Din numărul total de bancnote false, 92 au fost capturate de poliţie în cursul unor acţiuni specifice, înainte de a fi puse în circulaţie, iar 3.415 falsuri au fost depistate în circulaţie (cu 40% mai puţine decât în anul 2018).

Cea mai falsificată bancnotă a fost cea de 100 lei, cu 3.232 bucăţi (din care 28 bucăţi capturate de poliţie), fiind urmată de bancnota de 50 lei, cu un număr de 214 falsuri, şi bancnota de 200 lei, cu un număr de 49 de falsuri.

Numărul de bancnote falsificate la 1 milion de bancnote autentice în circulaţie a fost de 2,1 bucăţi, faţă de 3,8 bucăţi în anul 2018.

HOROSCOP, 27 iunie 2020. Ce vă rezervă astrele

Horoscopul zilei de vineri, 26 iunie 2020. Vești rele pentru săgetători. Veți fi afectați de niște situații care nu depind de voi.  Iată ce ar trebui să faceți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?