A fost prins tatăl copilului găsit mort în mașină la Cluj

Redactor:
Radu Cristian
A fost prins tatăl copilului găsit mort în mașină la Cluj
Tatăl din Cluj care și-ar fi omorât copilul: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”/ Sursă Foto: Facebook

A fost prins tatăl din Cluj care și-a ucis copilul abandonându-l în mașină. Acesta a fost găsit în apropierea zonei în care a fost găsit băiețelul.

Bărbatul a fost găsit marți seara

Bărbatul era căutat de Poliție. Acesta a fost găsit în apropierea zonei în care a fost găsit trupul fiului său. Conform presei locale, cadavrul copilului a fost găsit la trei zile după ce mama sa îi anunțase dispariția.

Potrivit Observator, atunci când a fost încolțit de oamenii legii, criminalul a încercat să-și taie venele. A fost salvat și a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la UPU Cluj.

A fost găsit cuțitul cu care a fost ucis copilul

Conform ultimelor informații, investigatorii au găsit și cuțitul cu care a fost ucis copilașul în vârstă de 8 ani.

Băiețelul a fost înjunghiat

 

Băiețelul ucis

Trupul băiețelului în vârstă de 8 ani, care fusese dat dispărut în urmă cu 3 zile, a fost descoperit înjunghiat în mașina propriului tată, în timp ce acesta rămâne în continuare dat dispărut.

Copilul din Cluj-Napoca fusese dat dispărut pe 25 iulie, de către mama lui, și era căutat de Poliție. Trupul micuțului a fost descoperit marți, în mașina propriului dată, aflată într-un sat din zona orașului Turda, potrivit observatornews.ro.

Părinții micuțului sunt divorțați de un an de zile, iar acesta locuia împreună cu mama lui, însă mergea periodic la tatăl său.

Procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Cluj au prelaut cazul existând suspiciuni de crimă. În prezent, tatăl este continuat de anchetatori.

Tatăl și fiul plecaseră pe data de 25 iulie cu o Dacie Stepway iar de atunci niciunul dintre ei nu fuseseră găsiți sau contactați. Trupul lui Takacs Gyorgy a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii în care plecase de acasă împreună cu tatăl lui.

Tatăl i-ar fi promis copilului o vizită la Cheile Turzii

Takacs și tatăl său ar fi plecat din Florești spre Cheile Turzii la finalul săptămânii trecute, iar de atunci nimeni nu a mai putut să ia legătura cu cei doi, scrie Monitorulcj.ro.

Cu toate că inițial au apărut mai multe zvonuri cu privire la o posibilă plecare în Ungaria, acest lucru a fost infirmat ulterior, deoarece pașaportul copilului a fost în permanență la mama sa.

Inchide