Minoră de 13 ani, dispărută de acasă de trei săptămâni. Ați văzut-o pe Felicia?

Minoră de 13 ani, dispărută de acasă de trei săptămâni. Ați văzut-o pe Felicia?
Minoră de 13 ani, dispărută de trei săptămâni. Ați văzut-o pe Felicia?
Publicat: 28/07/2020, 13:56

Moldovan Felicia Marcela, o fetiță de 13 ani din localitatea Arcalia, Bistrița-Năsăud, a plecat voluntar de acasă la data de 8 iulie și nu s-a mai întors. De atunci, minora este căutată cu disperare.

Nu este prima dată când tânăra pleacă de acasă, însă a fost găsită de fiecare dată. După ce a fost semnalată dispariția, a fost dispusă căutarea la nivel național a tinerei.

Până la această dată minora nu a fost găsită, iar polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu celelalte structuri cu atribuții pe linie de ordine și siguranță publică, rutieră, dar și cei de la Biroului de Transporturi Județean Bistrița-Năsăud desfășoară în continuare activități specifice în vederea găsirii minorei, potrivit timponline.ro.

Fotografia fetei este distribuită de către polițiști în zona unor magazine, centre comerciale, stații taxi, gări și autogări din județ.

În 20 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie, MOLDOVAN FELICIA MARCELA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Aceasta a mai avut plecări voluntare, însă a fost găsită de fiecare dată.

Semnalmentele Feliciei, tânăra dată dispărută

Înălţime 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii.

În cazul în care dețineți informații ce pot conduce la găsirea fetei, vă rugăm să apelați serviciul unic de urgență 112 sau adresați-vă celei mai apropiate unităţi de poliție.