A MURIT Patricia Millardet, interpreta judecătoarei Silvia Conti din serialul „Caracatiţa”. Actrița franceză avea 63 de ani

Redactor:
Gândul
A MURIT Patricia Millardet, interpreta judecătoarei Silvia Conti din serialul „Caracatiţa”. Actrița franceză avea 63 de ani
Patricia Millardet, alături de actorul Michele Placido, celebrul comisar Corado Catani, în serialul „La Piovra” (Caracatița)

Actriţa franceză Patricia Millardet, interpreta judecătoarei Silvia Conti din celebrul serial italian de televiziune „Caracatiţa”, a murit luni din cauza unui infarct în spitalul San Camillo din Roma la vârsta de 63 de ani, informează Agerpres, care citează news1.news.

Născută în 1957 în oraşul Mont-de-Marsan din sud-vestul Franţei, Patricia Millardet împlinise vârsta de 63 de ani pe 24 martie.

În Italia, unde locuia de la sfârşitul anilor 1980, artista a devenit cunoscută publicului larg după ce a interpretat-o pe curajoasa şi incoruptibila judecătoare Silvia Conti în serialul de televiziune „Caracatiţa”, din 1989 până în 2001, alături de actorul Michele Placido, care îl juca pe comisarul Corado Catani.

Pe parcursul carierei sale, a jucat roluri principale în mai multe producţii cinematografice şi de televiziune. Unul dintre primele ei roluri a fost cel din filmul „The Time of Apples 2” în 1982. A debutat în industria italiană de film şi televiziune în 1987 în lungmetrajul TV „Assicurazione sulla morte”, regizat de Carlo Lizzani.

În 1990, a interpretat un rol principal în filmul „Il sole anche di notte”, regizat de Paolo şi Vittorio Taviani, însă celebritatea i-a fost adusă de evoluţia sa din serialul „Caracatiţa”, difuzat de postul RAI.

De-a lungul anilor, a participat la numeroase producţii de film şi televiziune. Între 2001 şi 2003 s-a aflat printre protagoniştii serialului de ficţiune „Il bello delle donne”, difuzat de Canale 5, în care a interpretat personajul Angelina Brusa.

Inchide