Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Adevărul despre spălătorul de vase care a impresionat juriul aseară la „Românii au talent”. Tânărul are un trecut impresionant

Adevărul despre spălătorul de vase care a impresionat juriul aseară la „Românii au talent”. Tânărul are un trecut impresionant

Un spălător de vase din Oradea a fost una dintre vedetele serii la Pro TV, la emisiunea Românii au talent.

Povestea lui Erno este una sensibilă, el fiind mutat dintr-un orfelinat în altul până la vârsta de 18 ani, iar în prezent lucrează ca și spălător de vase și cântă în biserică. Deși nu are studii de specialitate, acesta a interpretat în stil de mare artist opera lui Pavarotti, Te voglio bene assai. Atât publicul cât și juriul Românii au Talent (Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre) au fost profund impresionați de interpretarea orădeanului, scrie bihon.ro.

“Am împrumutat de la colega mea vestita piele de găină. Trebuie să mergi exact acolo unde meriți”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentul și înainte să-i dea lui Erno Varga accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz.

Erno Varga a devenit viral pe Internet după ce un turist l-a filmat într-un parc din Oradea în timp ce, îmbrăcat în tricou, pantaloni scurți și șlapi, cânta la o pianină și cu vocea. În mai puțin de o lună, filmarea făcută publică a strâns peste 750 de mii de vizualizări.

 

Inchide