„Afară de la știri”. Andreea Esca, ”pericol pentru opinia publică”. Se cere demisia celebrei prezentatoare!

Afară de la știri”. Andreea Esca, ”pericol pentru opinia publică”. Se cere demisia celebrei prezentatoare!
"Afară de la știri”. Andreea Esca, ”pericol pentru opinia publică”. Se cere demisia celebrei prezentatoare!
Publicat: 26/07/2020, 08:52
Actualizat: 26/07/2020, 16:27

Cea mai recentă apariție a Andreei Esca a stârnit reacții controversate, venite de la oamenii care nu cred în existența coronavirusului. Un grup creat pe Facebook, cu peste 1.000 de persoane, cere demisia Andreei Esca, considerând-o un ”pericol pentru opinia publică”. Inițiatorii petiției avertizează că în cazul în care demisia nu este înaintată sau nu este demisă, vor începe să boicoteze emisiunile trustului PROTV.

Mesajul inițiatorilor petiției

”Mesajul celor care au făcut această petiție este unul extrem de agresiv: „Trimite mail la: [email protected] Subsemnatul: ….
solicit concedierea Andreei Esca de la programele de știri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate în față românilor din cauza informațiilor contradictorii pe care le-a oferit în interviul dat în dată de 21/07/2020.

Doar din dată de 13/07/2020 a lipsit de la știri, în situația în care au fost 5 zile înainte de acest eveniment în care soțul ei era bolnav de covid și era la spital.

Ea a continuat să se prezinte la pupitru în față telespectatorilor deși a avut contact cu o persoană infectată, fapt care arată o lipsa imensă de reponsabilitate din partea dânsei, ori arată faptul că toată povestea este falsă. De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitați, ceea ce arată din nou faptul că are o conduită iresponsabilă și lipsită de credibilitate.

În același mod, familia dnei Esca a vândut într-o perioada de criză măști la suprapret, prin firma dnului Eram. Într-o perioada atât de dificilă, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate și empatie față de români.

Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică și dorim demiterea să sau că ea insasi să își înainteze demisia din trustul ProTV.

În caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea pătată și voi refuză să mai urmăresc orice emisiune a acestui post TV.

Vă mulțumesc”

Andreea Esca a dezvăluit într-un interviu penru trustul PROTV  starea sa  de sănătate și procesul prin care a trecut alături de familia sa, fiind depistați cu coronavirus doi membri ai familiei sale.

De ce a evitat să apară public până acum

”Am considerat că într-o asemenea situaţie, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele şi să ne vedem trecuţi de acest lucru, după care să stau la dispoziţia oricui şi să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio ruşine, doar că nu mă simţeam în stare să fac acest lucru şi nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii, după care ar fi urmat o mulţime de alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată şi eram foarte preocupată să ne facem bine.

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Şi are o limită a decenţei. Aici e limita decenţei mele. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, îmi expun foarte multe lucruri din viaţa mea de familie, din viaţa personală pe toate reţelele. Am şi eu o limită. Cred că de la spital şi de la înormântare nu e nimic de spus”, a declarat Andreea Esca.

Grupul pe care a apărut mesajul se numește ”Vaccinuri – Citește Prospectul” și este descris ca o revoltă împotriva cenzurii informațiilor care îndeamnă la citirea prospectelor vaccinurilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase