ANTRENORUL DE FOTBAL român care s-a baricadat din cauza coronavirusului

Redactor:
Gandul
ANTRENORUL DE FOTBAL român care s-a baricadat din cauza coronavirusului
Sportivii trebuie să respecte măsuri sporite de siguranță și igienă / Sursă Foto: Shutterstock

Ciprian Deac a dezvăluit că antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, nu îşi asumă niciun risc în timpul epidemiei de coronavirus. Tehnicianul s-a baricadat în casă şi aşteaptă reluarea campionatului.

Ciprian Deac a declarat că Dan Petrescu s-a baricadat în casă în timpul epidemiei şi nu vrea să vadă pe nimeni.

„Nu am vorbit deloc cu dânsul. Din câte am înţeles, s-a baricadat, nu vrea să mai vadă pe nimeni. E foarte bine să fim precauţi. Ne-au trimis la fiecare câte un program, o să-l respectăm. Echipa mai bine pregătită fizic va avea câştig de cauză. E o luptă foarte importantă cu mine ca să încerc să mă menţin la aceeaşi greutate”, a spus Deac, la DigiSport, citat de Mediafax.

Deac este de părere că va avea nevoie de două săptămâni pentru a reveni în formă atunci când se va relua campionatul.

„Cred că fiecare dintre noi mai face mişcare acasă, nu am întrerupt de tot sportul. Cred că undeva la două sau trei săptămâni, depinde de organismul fiecărui jucător. Undeva la două săptămâni cred că ar fi suficient”, a mai spus mijlocașul de la CFR Cluj.

Federația Română de Fotbal a anunțat, în 12 martie, suspendarea tuturor competițiilor de fotbal din țară până în 31 martie, ca urmare a pericolului pe care îl reprezintă virusul Covid-19.

Inchide