Ascultă muzica preferată de oriunde cu o boxă portabilă

Ascultă muzica preferată de oriunde cu o boxă portabilă
Publicat: 30/05/2022, 16:18
Actualizat: 10/06/2022, 16:19

A venit căldura şi în sfârşit ne întâmpină vara. Ştii ce înseamnă asta? Mai multă distracţie în aer liber împreună cu prietenii, mai multe plimbări şi călătorii la munte şi la mare.

După doi ani de restricţii şi plini de nelinişte, a venit momentul în sfârşit să ne distrăm şi să petrecem din nou mai aproape de ceilalţi. Orice reuniune sau întâlnire cu prientenii este mult mai plăcută cu muzică. Şi ce alt mod mai grozav de a asculta muzică decât cu o boxă portabilă.

Ce este o boxă portabilă?

O boxă portabilă este un dispozitiv periferic fără fir, pe care îl poţi conecta şi controla prin Bluetooth. Principalul avantaj al acestei boxe este portabilitatea, lucru ce îţi va permite să o iei după tine oriunde te-ai duce.

Există nenumărate opţiuni pe piaţa din care poţi alege, acestea deosebindu-se una de cealaltă prin putere (W), dimensiuni, design şi aşa mai departe.

De ce să îţi cumperi o boxă portabilă?

Mobilitatea a devenit un factor important în ziua de azi, indiferent că ne gândim la muncă sau distracţie. Tendinţele se schimbă în permanentă şi suntem într-o evoluţie constantă.

Boxele portabile au devenit din ce în ce mai comune în ultimii ani, deoarece calitatea acestora a crescut considerabil şi preţul a scăzut, ceea ce a permis ca popularitatea acestora să se ridice semnificativ.

Sunt multe motive şi avantaje care pot fi menţionate în procesul de selectare a unei boxe portabile, dar îţi vom prezenta doar 6 motive, astfel încât să ştii de ce este o alegere bună să îţi cumperi un astfel de gadget:

  1. Poţi să o iei oriunde

Probabil ca cel mai important beneficiu al acestui gadget este portabilitatea. Acest lucru îţi permite să îl foloseşti absolut oriunde te-ai duce, de la drumeţiile de la munte, până la petrecerile cu prietenii de pe plajă.

Alături de smartphone, acesta este probabil cel mai important dispozitiv de care ai nevoie înainte de a te întâlni cu prietenii outdoor.

  1. Sunet de cea mai bună calitate

Telefoanele au deja încorporate difuzoare şi probabil te gândeşti: de ce să mai iei o boxă portabilă? Răspunsul la această întrebare este calitatea şi claritatea sunetului.

O boxă portabilă este concepută astfel încât să redea cât mai fidel şi mai bine sunetul, astfel incat sa te poţi bucura de cea mai bună experienţă muzicală posibilă. Acestea sunt mult mai puternice, prin urmare mai mulţi oameni se pot bucura de sunetul redat.

  1. Se poate conecta uşor la orice device

Conectarea se realizează uşor atunci când ai nevoie. De cele mai multe ori, aceasta se conectează prin Bluetooth şi poţi să o controlezi cu orice smartphone, indiferent că este Android sau iOS sau de ce nu laptop.

  1. Design atractiv

Nu doar performanţele înalte ale sunetului sunt un beneficiu. Designul acestora este de asemenea un plus pentru tine.

Piaţa de boxe portabile a cunoscut o creştere semnificativă, ceea ce a dus la diversificarea ofertei de astfel de device-uri. Acest lucru înseamnă că există un număr foarte mare de opţiuni din care poţi alege in prezent.

În mare parte, acestea au un design minimalist şi interesant,  de diferite dimensiuni şi forme, cu sau fără jocuri de lumini. Indiferent ce vrei, poţi fi sigur că există un model pe piaţa care să îţi satisfacă toate cerinţele din punct de vedere muzical şi al designului.

  1. Uşurinţă de folosire

Aceste gadget-uri au fost concepute astfel încât să fie cât mai uşor de folosit de către utilizatori. Trebuie doar să le conectezi la telefon şi cu ajutorul câtorva butoane de control, poţi să începi distracţia.

  1. Distracţie mai multă

O boxă portabilă îţi va permite ţie şi prietenilor tăi să vă distraţi mai bine şi să petreceţi oriunde aţi fi. Indiferent de activitatea pe care o plănuiţi, fie că mergeţi la munte sau la mare, sau doar la o simplă plimbare prin parc, muzica îmbunătăţeşte semnficativ atmosfera.

La ce să te uiţi atunci când vrei să îţi cumperi o boxă portabilă?

Acum că ai înţeles beneficiile şi potenţialul semnficativ pe care aceste device-uri le au, poţi să te orientezi spre achiziţionarea unuia. Însă, este important să ai în vedere câteva lucruri înainte, pentru a alege cea mai bună boxă portabilă potrivită pentru tine:

  • Autonomie

Un element destul de important atunci când vrei să selectezi o boxă, autonomia va determina numărul de ore de care poţi să te bucuri de muzică bună. În funcţie de nevoile tale, poţi selecta un asemenea device care să te ţină începând de la 2.5 ore până la 24 ore cu o singură încărcare.

Bineînţeles, capacitatea bateriei va influenţa în mare măsură şi greutatea, deci ai grijă şi în privinţa acestui aspect.

  • Rezistenţă la apă

Atunci când te duci la mare, este important să ai grijă ca device-ul tău să fie rezistent la apă. Acest lucru îţi va permite să îl foloseşti liniştit pe plajă sau la piscină, fără sa iti faci griji de posibilii stropi de apă.

În cazul în care ştii că plaja sau piscină este o destinaţie posibilă, atunci rezistenţa la apă este o caracteristică pe care trebuie să o iei în considerare.

  • Putere 

Poţi folosi o boxă portabilă pentru o mică adunare de prieteni sau într-o petrecere în toată regula. În funcţie de necesitate, poţi alege o boxă cu o putere (aceasta este exprimată în waţi W) cuprinsă între 2W pentru boxe mai mici perfecte pentru drumeţii sau drumuri prin parc, până la 50W, 60W sau chiar 100 W, acestea fiind o alegere grozavă pentru un party.

  • Greutate  

Greutatea este un element pe care trebuie să îl iei în seana, deoarece aceasta poate influenţa într-un mod semnificativ decizia finală. De exemplu, în cazul în care te duci într-o drumeţie la munte, greutatea echipamentului este esenţial să fie cât mai mică.

De aceea, o boxă portabilă cu o greutate de 2900 g sau 3000 g, ca în cazul boxelor mai puternice şi cu o capacitate a bateriei mai mare, nu este o alegere bună. În astfel de cazuri poţi opta pentru o boxă cu o greutate mai mică.

Indiferent unde te duci, trebuie să iei în considerare şi greutatea pentru a nu te împiedica să te bucuri de distracţie şi aer liber.

Cu boxa portabilă la plajă sau piscină

Distracţia alături de prietenii tăi nu va fi niciodată completă fără muzică. O boxă portabilă poate fi cea mai bună soluţie atunci când călătoreşti, pentru ca muzica să te poată urma oriunde şi petrecerea să înceapă atunci când vrei, indiferent de loc. Sunt foarte performante, au un design atractiv şi sunt rezistente la apă, fiind perfecte la mare sau la piscină. Poţi grupa şi controla mai multe boxe dacă petrecerea devine mult mai mare decât te-ai aşteptat.

Boxa portabilă pentru parc sau drumeţii la munte

Muzica nu trebuie să se oprească atunci când pleci de acasă. Cu ajutorul unei boxe portabile te poţi bucura în continuare de muzica preferată alături de prietenii tăi, în parc sau în drumeţiile de la munte. Este mica, uşoara şi o poţi agăţa oriunde pentru a te putea bucura de melodiile dorite, chiar şi când te plimbi cu bicicleta.

O boxă portabilă de mici dimensiuni poate fi folosita oricând, indiferent de condiţiile meteo acestea fiind deseori rezistenta la apă. Nici măcar o ploaie uşoară de vară nu te va opri să îţi asculţi melodiile atunci când îţi doreşti. Iata una din cele mai bune variante de boxe portabile pentru drumetii pe munte si plimbari in parcuri:

Boxa portabilă pentru petreceri indoor sau outdoor

O boxă portabilă puternică te va ajuta să întreţii petrecerea aniversară sau a prietenilor tăi toată noaptea. O boxă grozavă trebuie realizată din materiale calitative, cât să poată reda un sunet profesionist. Avantajul de a fi mutată cu uşurinţă oriunde ai nevoie sau de a o lua în vacanţe, este un atu important şi te vei transforma imediat în cel mai apreciat DJ cu ajutorul acestei boxe şi cu telefonul personal.

O petrecere reuşită cu ajutorul unei boxe va ieşi imediat în evidenţă şi vei fi invidiat de gadgetul tău cel nou.

Boxa portabilă a devenit un accesoriu pe care trebuie să îl ai. Există o mulţime de opţiuni pe piaţa din care poţi alege. De aceea selectează gadgetul care ţi se potriveşte, în funcţie de preferinţele şi necesităţile tale. Astfel, boxa portabilă te asigură că distracţia va continua întreaga vară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii