Autopsia lui Michael Jackson conţine detalii şocante despre artist. Rezultatul a fost publicat după aproape 11 ani de la moartea sa

Autopsia lui Michael Jackson conţine detalii şocante despre artist. Rezultatul a fost publicat după aproape 11 ani de la moartea sa
Publicat: 22/02/2020, 16:38
Actualizat: 22/02/2020, 16:49

Autopsia lui Michael Jackson, publicată după aproape 11 ani de la moartea sa, dezvăluie detalii cu adevărate şocante despre starea sa. Artistul avea tatuaje cosmetice la buze şi la sprâncene şi nu mai avea aproape deloc păr pe cap şi purta perucă. Avea chiar şi un tatuaj ciudat pe frunte, care să  mascheze acest lucru.

Michael Jackson se afla ala pogeul carierei sale și era imaginea forței şi a sănătăţii, fiind capabil să execute mişcări complicate, aparent fără să facă prea mare efort.

Doar că pe 25 iunie 2009, în ziua morții sale, greutatea corpului său coincidea cu vârsta: 50 de kilograme, la 50 de ani! Vedeta pop nu împlinise 51 de ani, fiind născut pe 29 august 1958. În plus, corpul său era afectat de numeroase intervenţii chirurgicale şi de medicamente ca şi de ceea ce părea o luptă cu anorexia, scrie Mediafax, care citează Daily Mirror.

Documentele date publicităţii acum arată faptul că Michael Jackson nu mai avea în stomac în momentul decesului decât medicamente parţial dizolvate.

Mai mult, şoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului prezentau urme de injecţii atribuite administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele,cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii.

Vedeta avea vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ale unei căderi recente. Corpul era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă o afecţiune de pigmentare, vitiligo.

S-a mai descoperit și faptul că faimosul său păr ondulat, care îi ajungea până la umeri, era de fapt o perucă lipită de scalpul artistului. Sub aceasta Michael Jackson era complet chel, cu excepţia unor zone de puf de culoare roz.

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a explicat unul dintre apropiaţii cântăreţului, pentru publicaţia The Sun.

Se crede că Jackson a început să poarte perucă după ce părul i-a fost afectat de un incendiu, în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi, în anul 1984. Atunci, în timp ce era transportat de brancardieri, în imaginile surprinse atunci se putea observa o zonă a capului pe care părul era înlocuit cu o rană profundă.

Acel accident este considerat momentul în care a debutat dependenţa artistului pentru analgezice. Medicii i-au prescris medicamente puternice pentru a face faţă durerilor provocate de arsură şi cântăreţul a rămas dependent de substanţe până în momentul morţii.

„Lua medicamente pentru dureri, din cauza arsurilor, şi evident că a dezvoltat un fel de dependenţă faţă de ele”, a confirmat Tito, unul dintre frații săi.

Michael Jackson a murit în urma unei intoxicaţii cu propofol

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului său personal, Conrad Murray.

Se întâmpla în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii pentru ceea ce ar fi trbuit să fie ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”. Acesta urma să ăncdebuteze, în iulie 2009, la Londra.

Medicul a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind eliberat în octombrie 2013, după aproape doi ani în închisoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte