Casa de avocatură Stratulat Albulescu anunță o noua rundă de promovări în cadrul echipei

Casa de avocatură Stratulat Albulescu anunță o noua rundă de promovări în cadrul echipei
Publicat: 15/04/2024, 10:34
Actualizat: 15/04/2024, 10:37

Casa de avocatură Stratulat Albulescu are plăcerea de a anunța promovarea a cinci avocați remarcabili, începând cu data de 1 aprilie 2024.

Felicitări Adrianei Dobre pentru promovarea în rolul de Coordonator al Departamentului de Litigii, Manuelei Iurascu și Ralucăi Gabor pentru promovarea în rolul de Counsel și Irinei Caragea și Amandei Csaki pentru promovarea în rolul de Senior Associate.

Noile roluri reprezintă rezultatul eforturilor lor continue, a implicării lor semnificative și a contribuției valoroase în cadrul mai multor proiecte complexe derulate pe parcursul anului trecut. Acestea au demonstrat în mod constant abilități excepționale de comunicare și pragmatism în interacțiunea cu clienții, înțelegând pe deplin nevoile acestora.

Stratulat Albulescu

„Devotament și implicare remarcabilă în vederea livrării serviciilor de asistență juridică”

Referindu-se la această rundă de promovări, Silviu Stratulat (Managing Partner) a declarat: „Fiecare dintre avocații nou promovați a dat dovadă atât de devotament și implicare remarcabilă în vederea livrării serviciilor de asistență juridică către clientii noștri, cât și de susținere a creșterii echipelor din care fac parte. Sunt sigur ele vor continua joace un rol important în evoluția casei noastre de avocatură.”

Adriana Dobre (Litigii) s-a alăturat echipei Stratulat Albulescu începând cu anul 2020, coordonând inițial unul dintre cele 3 grupuri de lucru din cadrul SAA. După o performanță remarcabilă și după ce a demonstrat are veleități de coordonare, Adriana Dobre a fost promovată în funcția de Partner în luna ianuarie a anului 2022, iar începând cu 2024 aceasta a preluat și rolul de coordonator al întregului departament de Litigii.

Cu peste 12 ani de practică în avocatura de business, Manuela Iurascu (Drept Imobiliar) s-a alăturat echipei SAA în noiembrie 2021 în cadrul departamentului de Drept Imobiliar și Construcții, unde a acumulat experiență într-o gama variata de proiecte (începând cu achiziția/ vânzarea de active imobiliare și continuând cu dezvoltarea proiectelor imobiliare – în special în domeniul logistic – până la energie verde – parcuri fotovoltaice și eoliene).

  • Raluca Gabor (Energie) s-a alăturat echipei noastre în august 2022 și are aproximativ 11 ani de experiență în domeniul juridic. Raluca s-a specializat în proiecte de infrastructura de amploare, în toate etapele acestora (pornind de la autorizare, și până la maturitatea operațională), cu un accent în special pe energie, inclusiv regenerabile, energie convențională, petrol și gaze, atât pe uscat, cât și offshore, industrie miniera, resurse naturale și industrie petrochimica.
  • Irina Caragea (Drept Imobiliar) s-a alăturat echipei SAA în octombrie 2021. Cu peste 10 ani de experiență în sectorul imobiliar, Irina a dobândit o o cunoaștere extinsa a industriei, fiind implicata într-o gama variata de proiecte, cu accent pe închirierea spatiilor comerciale, de birouri și logistice, due diligence, achiziții și dezvoltare imobiliara.

Amanda Csaki (Drept Societar/ Fuziuni și Achiziții) s-a alăturat echipei noastre de M&A în septembrie 2020 în calitate de avocat stagiar. Fiind un membru valoros al echipei SAA, care -a dovedit întotdeauna implicare și devotament fata de strategia și principiile SAA, Amanda a avut rezultate remarcabile și a evoluat profesional excepțional, fiind întotdeauna orientata către nevoile clientului. În plus, Amanda a dat dovada de o adaptabilitate excepțională în gestionarea oricărui proiect de fuziuni și achiziții în care a fost implicată.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
De ce a renunțat actorul Martin Freeman la vegetarianism după 38 de ani?